MYYNTI- JA VUOKRAKOHTEET

Kohde #967 MYYDÄÄN PIENI RAVINTOLAHUONEISTO - Vuokrattu - Kantakaupunki

Myydään pienen katutason ravintolan käytössä olevan liikehuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet. Tilat on vuokrattu. Tiloissa on harjoitettu ravintolatoimintaa ainakin vuodesta 1972 alkaen.

Huoneisto pinta-alaltaan 35 m2 käsittää keittiön, salin, wc:n ja aputilat ja sijaitsevat vanhassa 1910 valmistuneessa arvorakennuksessa kantakaupungissa. Asiakaspaikkoja on 16 A-anniskeluoikeuksin.

Kaikki lisätiedot ja kauppaehdot vain neuvottelun perusteella.

Hinta: Osakkeet myydään tarjousten ja neuvottelun perusteella

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #966 MYYDÄÄN LOUNASRAVINTOLA - Helsinki - Lauttasaari

Myydään Lauttasaaressa toiminnassa olevan

LOUNASRAVINTOLA/KEITTIÖ JA SALIN

kalusto ja vuokraoikeus. Kadun varressa olevat tilat näyteikkunoin katutasossa. Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus 15,15/m2, alv 0. Hyvin varustettu keittiö (osa kalustosta vuokranantajan)ja sen oma sisäänkäynti mahdollistavat tehokkaan kuljetuksen cateringia varten. Toivottu luovutusajankohta 1.9.2017.

Hinta: 65 000/tarjous

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #965 YRITTÄJÄKSI MENESTYVÄÄN KOKKIKOULUUN? - Ydinkeskusta - Helsinki

Etsimme ruokatoiminnan, juomakulttuurin ja asiakaspalvelun monipuolisesti hallitsevaa

YRITTÄJÄÄ TAI TIIMIÄ

vuokraamaan itsenäisinä yrittäjinä tasokkaan kokkikoulun toiminnan pitkäaikaisella sopimuksella. Vuokraperuste on liikevaihtosidonnaisen ja perusvuokran yhdistelmä. Vuokraus sisältää "avaimet käteen" -periaatteella kaiken toiminnassa tarvittavan kaluston ja pienirtaimiston eikä kauppahintaa peritä. Vuokravakuus ja käyttöpääoma yrittäjältä.


Modernit ja asianmukaisesti varustetut, edustuskelpoiset tilat sijaitsevat hyvässä osoitteessa Helsingin ydinkeskustassa. Toiminta tapahtuu suunnitellusti ja aikaisempi toiminta on dokumentoitu täsmällisesti. Konseptiin sisältyy ammattimainen myyntipalvelu. Toiminta on mahdollista aloittaa jo syksyllä 2017.

Kiinnostuitko?

Toiminnan yksityiskohtaisempaa kuvausta varten tarvitsemme lyhyen esittelyn, joka sisältää yhteenvedon alan koulutuksesta ja aikaisemmasta toiminnasta sekä talousselvityksen.

Ilmoituksen kiinnostuksesta kokkikouluyrittäjäksi yhdessä CV:n kanssa voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen arja.larnemaa@actival.fi

Hinta: Ei kauppahintaa - Kokonaisvuokraus

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #963 RUOKARAVINTOLAKSI SOPIVA TILA 62 m2 + TERASSI TARJOTAAN VUOKRATTAVAKSI - Valmistuu Jätkäsaareen kesällä 2018

Näkyvälle paikalle, Jätkäsaaren keskelle rakenteilla olevaan kulmakiinteistöön valmistuu vuoden kuluttua

RUOKARAVINTOLAKSI

sopiva tila terasseineen. Katutason tilan pinta-ala on 62 m2 ja se on perusvarustettu mukaan lukien rasvahormi ja -kaivo vuokranantajan kustannuksella. Vuokralaisen liikeidean edellyttämä varustus, kalusto ja sisustus vuokralaisen hankinta. Äänekäs ilta/musiikkitoiminta ei mahdollista.

Vuokraneuvottelun käynnistyminen edellyttää kiinnostuneilta lyhyttä esittäytymistä lisätietoja pyydettäessä: aikaisempi toiminta ravintola-alalla, vuokralaiseksi tulevan yhtiön nimi ja y-tunnus sekä liikeidea tulee mainita.

Jätkäsaari lyhyesti

Jätkäsaari rakentuu Helsingin eteläkärkeen osaksi kantakaupunkia, meren äärelle. Alueella asutaan ja työskennellään tulevaisuudessa kaupunkimaisessa ympäristössä,jossa on tarjolla monipuoliset palvelut. Julkisen ja kevyen liikenteen reitit ovat käden ulottuvilla, matkustajasatama lähellä laivayhteyksineen Tallinnaan ja Pietariin. Kun koko saari on rakennettu asuu siellä noin 16000 asukasta ja työpaikkoja on 6000:lle.


Jätkäsaaren alueen rakentumisesta saa tietoa kirjastosta, osoite Tyynenmerenkatu 1, puhelin 09 310 85 815.

Katso myös www.uuttahelsinkia.fi/lansisatama-jatkasaari

Hinta: Vuokravakuus ja mahdollisuus investoida kalustoon

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #962 VUOKRATILAA RUOKARAVINTOLAKSI 77 m2 + TERASSI - Jätkäsaaren keskusta

Eteläisen Helsingin uuden, merellisen kaupunginosan rakennustyöt ovat käynnissä. Hyvälle liikepaikalle valmistuu kesällä 2018 rakennus, jonka katutasoon sijoittuu

RUOKARAVINTOLAKSI

sopiva tila, pinta-alaltaan noin 77 m2. Lisäksi hyvä terassi ravintolan edustalla. Perusvarustus kattaa mm. rasvahormin ja -kaivon, jotka tehdään vuokranantajan kustannuksella. Vuokralaisen hankinnoiksi jäävät liikeidean edellyttämä varustus kuten keittiön koneet ja laitteet, kalusteet ja sisustus. Äänekäs ilta/musiikkitoiminta ei mahdollista.

Vuokraneuvottelun käynnistyminen edellyttää kiinnostuneilta lyhyttä esittäytymistä: aikaisempi toiminta ravintola-alalla, vuokralaiseksi tulevan yhtiön virallinen nimi ja y-tunnus (jos perustettu) sekä konsepti ja kuvaus tarjoomasta on hyvä mainita.

Jätkäsaari lyhyesti

Jätkäsaari rakentuu Helsingin eteläkärkeen osaksi kantakaupunkia, meren äärelle. Alueella asutaan ja työskennellään tulevaisuudessa kaupunkimaisessa ympäristössä,jossa on tarjolla monipuoliset palvelut. Julkisen ja kevyen liikenteen reitit ovat käden ulottuvilla, matkustajasatama lähellä - nyt
17000 matkustajaa päivässä ja 425 hotellihuonetta naapurissa - laivayhteyksineen Tallinnaan ja Pietariin. Kun koko saari on rakennettu asuu siellä noin 21000 asukasta ja työpaikkoja on
6000:lle.

Jätkäsaaren rakentumisesta saa tietoa alueen kirjastossa, osoite Tyynenmerenkatu 1, puhelin 09 310 85 815.

Katso myös www.uuttahelsinkia.fi/lansisatama-jatkasaari

Hinta: Oma investointi ja vuokravakuus

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #961 JÄTKÄSAARI: TARJOTAAN VUOKRATTAVAKSI KEVYTRAVINTOLATOIMINTAAN 55,5 m2 - Helsinki

Merellisen Jätkäsaaren keskeiselle paikalle, kulmakiinteistöön valmistuu 2018

KEVYEEN RAVINTOLATOIMINTAAN

sopiva toimitila. Sopiva liikeidea on esimerkiksi kahvila. Ei rasvahormia eikä -kaivoa, asennus ei tule tule kysymykseen. Katutason tilan pinta-ala on 55,5m2 ja se on perusvarustettu vuokranantajan kustannuksella kuvattuun toimintaan.(Ei äänekästä musiikkitoimintaa.) Muu kunkin oman liikeidean edellyttämä varustus, kalusto ja sisustus vuokralaisen hankinta.

Vuokrauskeskustelun käynnistyminen edellyttää lyhyttä esittäytymistä lisätietoja pyydettäessä: aikaisempi toiminta ravintola-alalla, vuokralaiseksi tulevan yhtiön nimi ja y-tunnus sekä liikeidea tulee mainita.

Tämä on Jätkäsaari

Jätkäsaari rakentuu Helsingin eteläkärkeen osaksi kantakaupunkia, meren äärelle. Alueella asutaan ja työskennellään tulevaisuudessa kaupunkimaisessa ympäristössä,jossa on tarjolla monipuoliset palvelut. Julkisen ja kevyen liikenteen reitit ovat käden ulottuvilla, matkustajasatama lähellä laivayhteyksineen Tallinnaan ja Pietariin. Kun koko saari on rakennettu asuu siellä noin 16000 asukasta ja työpaikkoja on 6000:lle.

Lisää tietoja: Infokeskus ja Kirjasto

Jätkän rakentumisesta saa tietoa alueen kirjastossa, osoite Tyynenmerenkatu 1, puhelin 09 310 85 815. Avoinna ma 9-20, ti-to 9-18, pe 9-16 ja la 10-16.

Katso myös www.uuttahelsinkia.fi/lansisatama-jatkasaari

Hinta: Vuokravakuus + investoinvelvoite

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #960 TARJOTAAN VUOKRATTAVAKSI UUTTA RAVINTOLATILAA - Kallio-Sörnäinen -alue

Kallio-Sörnäinen alueelle valmistuu 2019 uusi liikerakennus. Talon pohjakerrokseen sijoittuu ravintolatila, jonka pinta-alaksi tulee 300-400 m2. Ravintola voi olla lounasta tarjoava

KAUPUNKI/KORTTELIRAVINTOLA

tai

LOUNASRAVINTOLA

Tilojen ravintolatekniikka sisältäen valmistuskeittiön varustuksen vaatimat valmiudet rakennetaan vuokranantajan toimesta.

Yhteydenottopyynnöt voi jättää sähköpostilla osoitteeseen arja.larnemaa@actival.fi tai Lisätietopyynnöt -toiminnon kautta.

Kaikki vastaukset tähän ilmoitukseen toimitetaan suoraan vuokranantajalle.

Hinta: Uusi tila - ei LT-kauppahintaa

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #958 TYYLIKÄS RUOKA/BAARI/VIINIRAVINTOLA HELSINGIN KESKUSTASSA - Helsinki 10

Myydään Helsingin ydinkeskustan perinteisellä ravintolapaikalla toimiva

RUOKA- JA VIINI/BAARIRAVINTOLA

jonka edessä tyylikäs katuterassi.

Ravintolan tilojen pinta-ala on yhteensä noin 400 m2 koostuen liukuikkunoin ja -ovin terassiin yhdistyvästä kadunvarsibaarista, salista ja valmistuskeittiöstä. WC tilat alakerrassa. Sijainti toimistotalossa mahdollistaa myös musiikkipitoisen liikeidean.

Ravintolan taloteknikkaa ylläpitokorjataan kesän aikana alkaen 1.7., jolloin myös ostajan mahdolliset muutostyöt voi toteuttaa.

Hinta: Kauppahinta neuvottelun/tarjouksen perusteella

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #956 MITTAVA RAVINTOLAHANKE HELSINGIN KESKUSTASSA

Helsingin keskustassa on käynnistymässä mittava ravintolahanke, jonka kokonaispinta-ala on noin 2.500 m2.

Hankkeeseen sisältyy jo toiminnassa olevan laajan ravintolatoiminnan ohella uudisrakentamista ja olemassa olevien tilojen perus- ja muutoskorjausta.

Etsimme hankkeen toteuttajaksi vankan ravintolakokemuksen ja riittävät resurssit omaavaa tahoa.

Toimeksiantajamme päättää projektin esittelystä ja neuvottelujen aloittamisesta saatuaan kiinnostuneiden tahojen tausta- ja yhteystiedot.

Yhteydenottopyynnöt voi lähettää myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen ari.larnemaa@actival.fi.

Hinta: Investointitarve neuvottelussa

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #955 UPEA RUOKARAVINTOLA HELSINGIN KESKUSTASSA - Helsinki 10

Myymme Helsingin ydinkeskustan hyvässä osoitteessa toimivan ruokaravintolan. Baari, sali, tasokas valmistuskeittiö, hyvät kylmä- ja muut varastotilat. Noin 120 asiakaspaikkaa - tilat katutasossa. Liikeidean jatkuttava ruokaravintolana. L Määräaikainen vuokrasopimus.

Tästä kohteesta ei luovuteta automaattisesti lisätietoja ravintolan työrauhan turvaamiseksi. Vuokrasopimuksen siirron vastaanottajaksi tulevan yhtiön nimi ja Y-tunnus tulee ehdottomasti mainita.

Erittäin edullinen kauppahinta.

Hinta: 130 000 euroa

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #948 MYYDÄÄN TOIMIVA KATUTASON RUOKARAVINTOLA TÖÖLÖSSÄ - Hyvä ravintola hyvällä paikalla

Myydään ravintolan kalusto ja siirretään vuokrasopimus. Ostajan CV/yhtiöselvitys tarvitaan ennen lisätietojen luovuttamista. Ostajalla oltava oma liikeidea.

Hinta: HP 185 000 euroa

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #947 RUOKARAVINTOLATILAA 109 M2 VUOKRATAAN - Jätkäsaari - Katutaso

Jätkäsaareen valmistuvaan kiinteistöön ollaan suunnittelemassa noin

109 m2 RUOKARAVINTOLAA

Tilan täsmällinen sijoittuminen rakennukseen, pohjaratkaisu ja varustetaso täsmentyvät elokuussa.

Kirjautuminen esitejakeluun klikkaamalla Lisätiedot.

Hinta: Vuokra neuvottelussa

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #945 MYYDÄÄN PIENI MAJATALO HELSINGISTÄ ITÄÄN

Myydään liiketoiminta + kalusto ja siirretään vuokrasopimus.

Hinta: HP 65 000 euroa

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #938 TARJOTAAN VUOKRATTAVAKSI VALMISTA RAVINTOLATILAA N 600 M2 - Kauppakeskus - Helsinki

Tarjoamme vuokrattavaksi kokonaisuutena tai mahdollisesti 2-3:ssa osassa Helsingin kauppakeskuksessa olevaa, vapaata

RAVINTOLATILAA NOIN 600 M2.

Katutasossa ovat tilat ovat vapaat otettaviksi käyttöön heti.

Modernin kauppakeskuskiinteistön kokonaispinta-ala on noin 50000 m2 ja vuosittainen kävijämäärä noin 5 miljoonaa. Ravintolan keittiötiloissa on laaja ruokatuotantotekniikka valmiina. Koneet ja laitteet eivät kuulu vuokraukseen. Tilojen logistinen sijainti keskuksen huoltopihan (ajo kuorma-autolla) välittömässä yhteydessä ja toimivat varastotilat mahdollistavat erilaiset ja tehokkaat catering-, keskuskeittiö- ja elintarviketuotantotoiminnot.Näitä tukee myös keskuksen liikenteellinen sijainti.


Vuokranantaja odottaa tarjouksia sekä vuokran ja tilan määrästä että erilaisista liikeideoista ja toimintamalleista. Tarjouksessa tulee ilmetä aikaisempi toiminta ravintola/kahvila/fast food ja/tai vastaavassa toiminnassa. Actival avustaa tarvittaessa tarjouksen laatimisessa.

Katselmukset ja lisätiedot pyynnöstä.

Hinta: Ei kauppahintaa - Vuokravakuus sopimuksen mukaan

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #935 MYYDÄÄN KLASSINEN PERUSRAVINTOLA N 370 M2 - Espoon lähiön pieni ostoskeskus

Myymme Espoon pienen ostoskeskuksen yhteydessä pitkään toimineen

RUOKA- JA JUOMARAVINTOLAN

liiketoiminnan, kaluston ja vuokraoikeuden.

- katutason liikehuoneisto
- 150 A-asiakaspaikkaa salissa ja 30 terassilla, valmistuskeittiö, sali ja terassi
- vuokra 7.400 euroa kuukaudessa, ei alv
- viiden vuoden määräaikainen vuokrasopimus alkaen esimerkiksi 1.1.2017
- liikekiinteistö, ei meluongelmaa
- nyt klassinen perusravintola, jonka myynnistä merkittävä osa ruokaa
- vankka kanta-asiakunta
- lähes kaikki liikeideat mahdollisia
- liikevaihto noin 800.000 euroa vuodessa

Hinta: 135.000 tai tarjous

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #933 MYYDÄÄN KYLÄRAVINTOLA KESKUSTASSA - Uudenmaan kaupunki

Myymme Uudenmaan kasvavan kaupungin keskustassa toimivan

HYVÄN YLEISRAVINTOLAN

liiketoiminnan ja kaluston.

- 160 A-asiakaspaikkaa salissa ja 100 terassilla
- valmistuskeittiö
-sali, sisustus ja kalusto hyvässä kunnossa
- vuokra 7.500 euroa kuukaudessa + alv
- liikekiinteistö, ei meluongelmaa
- myynti noin 620.000 euroa vuodessa.

Hinta: Tarjouksen mukaan tai 120.000

Request for brochure / Esitepyyntö