MYYNTI- JA VUOKRAKOHTEET

Kohde #919 TARJOTAAN VUOKRATTAVAKSI RAVINTOLAKSI SOPIVAT TILAT - 307 + n 25 m2 - Helsinki - Ydinkeskusta

Etsimme aikaisempaa ravintola-yrittäjäkokemusta omaavaa tahoa vuokraamaan Helsingin ydinkeskustan ykköspaikalla olevat

RAVINTOLAKSI SOPIVAT TILAT

Pitkäaikaisella sopimuksella vuokrattava, todella näyttävä kulmahuoneisto sijaitsee liikerakennuksen katutasossa (aputiloja kerroksessa -1). Pinta-ala noin 250 + 25m2. Alue on nousevaa ravintola-aluetta.
Käyttöönotto edellyttää käyttötarkoituksen muutosta ja ravintola/talotekniikan rakentamista.

Lisätietopyyntöön pyydetään liittämään tiedustelevan yhtiön virallinen nimi, y-tunnus ja yhteyshenkilön nimi. Tiloissa järjestetään yhteisesittely, josta ilmoitetaan erikseen vain lisätietoja pyytäneille.

Vuokranantaja päättää neuvottelujen aloittamisesta. Vuokraehdot neuvottelussa.

Hinta: Ei kauppahintaa - Muutostyö vuokralaisen investointi

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #916 TARJOTAAN VUOKRATTAVAKSI RAVINTOLATILAT - Uudenmaan kaupungin keskusta

Tarjoamme vuokrattavaksi vapaana olevat katutason tilat

KAHVILA/RAVINTOLA/FOODSHOP
KÄYTTÖÖN

Tiloissa on aikaisemmin toiminut pikaruokaravintola, joten niissä on talotekniset valmiudet olemassa. Tilojen kunto on välttävä ja niiden liikepaikkasijainti hyvä.

Hyvälle konseptille tarjolla pitkäaikainen ja edullinen vuokrasopimus. Sisustus- ja kalustohankinta vuokralaisen.

Hinta: Ei kauppahintaa - vuokran määrä neuvottelussa

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #914 ETSIMME KAHVILAYRITTÄJÄÄ KESKUSTAAN - Helsinki Kantakaupunki

Tarjoamme vuokrattavaksi hienolla paikalla Helsingin keskustassa liikekiinteistössä olevat

KAHVILAKSI SOPIVAT TILAT

pinta-alaltaan noin 230 m2. Kaduntasokerros.

Ei valmistuskeittiötoimintaa. Muutostyöt vuokralaisen kustannuksella. Pitkäaikainen sopimus kohtuullisella vuokralla. Kohde sopii hyvin sekä ketju- että yrittäjävetoiseen toimintaan.

Hinta: 25 €/m2 tai tarjouksen mukaan

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #913 UPEA RAVINTOLA KEHYSKUNNAN KESKUKSESSA - vajaan tunnin matkan päässä Helsingistä

Myydään erinomaisessa kunnossa oleva ja hyvin varustettu, kaikki viranomaisvaatimukset täyttävä

RUOKARAVINTOLA

hyvällä liikepaikalla Uudenmaan kuntakeskuksessa. Ostajan investointi hyvin kohtuullinen, vain eräät yksittäiset kalustoesineet eivät sisälly kauppaan. Kaupan yhteydessä tehdään pitkäaikainen vuokrasopimus optiolla. Valmistuskeittiö/kaikki valmistustekniikat. Tilojen pinta-ala 367 m2, 120 asiakaspaikkaa A-oikeuksin + 60 terassilla.

Hinta: 100.000 tai asiallinen tarjous

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #912 TARJOUSKILPAILU - KESKUSTAKIRJASTON RAVINTOLATILAT - Helsinki - Keskusta - Töölönlahden alue

RAVINTOLAYRITTÄJÄKSI KESKUSTAKIRJASTOON?

Helsingin uusi kirjastotalo, Keskustakirjasto valmistuu marraskuussa 2018 Musiikkitalon, Kiasman ja Sanomatalon viereen. Taloon sijoittuu kiinnostavien ydintoimintojen ohella monipuolinen kahvila- ja ravintolatoiminta. Sitä operoimaan valituksi tulevan kahvila/ravintolayritttäjän ideoima ja toteuttama konsepti luo pohjan talon vieraille ja henkilöstölle tarjottaville palveluille. (Katso: www.keskustakirjasto.fi)

Kahvila- ja ravintolatoimintaan kuuluvat tilat ja terassialueet luovutetaan yhdelle toimijalle ja kiinnostuneiden tahojen tarjoukset arvioidaan keväällä 2016. Vuokrasopimus tehdään 31.12.2016 mennessä.

Keskustakirjaston rakennushanke on Suomen itsenäisyyden 100 -vuotisjuhlan merkkihanke. Kolmikerroksiseen rakennukseen sijoittuu erilaisia kahvila-, ravintola-, yleisö-, kokous-, auditorio-, elokuvateatteri- ja muita tiloja. Talon pinta-ala on 10 000 hym2 ja kävijämäärän arvoidaan olevan 2 500 000 vuodessa.

Keskustakirjasto pyytää nyt tarjouksia kahvila- ja ravintolatilojen vuokrauksesta alan toimijoilta. Tarjouspyyntöaineineiston pohjapiirustuksineen voi tilata osoitteesta arja.larnemaa@actival.fi tai puhelimitse 0500 405386, samalla voi pyytää lisätietoja.

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #907 KORTTELiBISTRO KESKUSTAN TUNTUMASSA - Helsinki Kantakaupunki

Myydään Helsingin ydinkeskustan kehyskaupunginosassa toimiva

KOTOISA KORTTELIBISTRO

Ravintola toimii näyttävässä katutason liiketilassa. Tilojen pinta-ala noin 120 m2 ja niistä tehdään pitkäaikainen vuokrasopimus kaupan yhteydessä. Nykyinen vuokra vain noin 1.950 euroa kuukaudessa + arvonlisävero. Kaupan voimantulo edellyttää, että vuokranantaja hyväksyy uuden yrittäjän.

Huom! Ei rasvapaistamista eikä kovaäänistä musiikkitoimintaa.

Lisätiedot kauppamenettelystä kirjautumalla.

Hinta: 142.000 tai tarjouksen mukaan

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #905 Japanilainen ravintola Sumo - Keskusta

Pieni kodikas Sumo tarjoaa laadukasta japanilaista ruokaa ja sushia ydinkeskustassa.

Hinta: 135.000

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #904 RAVINTOLA, JOSTA TULI KÄSITE - Etelä-Helsinki

Ravintoloitsijaksi Etelä-Helsinkiin?

Etsimme pätevää, sopivaa ja taloudellisesti kyllin vahvaa tahoa jatkamaan kauan sitten perustamamme pienen ruokaravintolan toimintaa. Tiloissamme on valmistuskeittiö ja ravintolasali ja ravintolan edessä ainutlaatuinen, upea terassi. Vuokramme on järkevässä suhteessa myyntiimme. Sijaintimme Helsingin kartalla on lyömätön ja jokainen osaa meille.

Tilojemme kunto saattaa jonkun mielestä kaivata face liftingiä, joku ehkä tekisi isomman remontin. Meidän mielestämme kuitenkin kaikki toimii.

Meille mieluisin neuvottelukumppani olis taho, joka arvostaa samoja asioita kuin me ja haluaisi jatkaa samalla toimintatavalla. Toisaalta: jos joku haluaa muuttaa jälkeemme nimeä myöten kaiken niin emme takerru siihen. Me olemme toimineet näin pitkään ja haluamme nyt katsoa jotakin muuta.

Yhteydenotoista toivomme sellaisia, jotka ovat vakavassa mielessä tehtyjä. Neuvottelut haluamme käynnistää vain sellaisten kanssa, joitten tiedämme läpäisevän kelpo vuokranantajamme tiukan seulan. Rämäkkä baarimeininki ei meille liikeideana sovi.

Jos ravintolanpito elämäntapana on ok, jos maailman parhaat asiakkaat ovat kiinnostava kohderyhmä ja bisnes pysyy näpeissä niin se on tässä.

Tämä on ravintoloitsijoiden oma ilmoitus. Actival avustaa neuvottelukumppanin valinnassa ja kaupan asiakirjojen laadinnassa.

Hinta: Noin 150 000 euroa riippuen kokonaisehdoista

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #884 ETSITÄÄN KAHVILA- JA TUOTANTOTILAA - Helsinki ja pääkaupunkiseutu

*** ASIAKKAAN OMA ILMOITUS ***

Agata Bakeryn aikomus on tuottaa ja myydä gluteenittomia konditoriatuotteita ja artesaanileipää, suklaata, ensiluokkaista kahvia ja teetä sekä lounasta jos tuleva liikepaikka on siihen sopiva ja sen vaatii.

Kaikki tuotteet, suolaiset ja makeat sekä kahvilassa myytävä kahvi ovat ensisijaisesti maukkaita ja korkealuokkaisia tuotteita - ollessaan myös gluteenittomia. Kahvin valmistaa koulutettu henkilö käsityönä ja kahvivalikoima on laaja. Leivonnaiset ovat käsityötä ja kaikki myytävä on paikanpäällä valmistettua.

Gluteenittomien tuotteiden kysyntä on suurta ja Agatan tuotteilla on kysyntää ja niitä odotetaan. Useita yhteistyö - ja asiakas - suhteita on jo solmittu. Vain se tuotanto tai tuotantoja kahvila- tila puuttuu!

Etsin siis Agatalle tilaa; vähintään 80m2 suuruista tuotantotilaa jossa tulisi olla ammattikeittiön ilmastointi ja sähkö. Leipomo-kahvila - yhdistelmässä saisi neliöitä olla sitten enemmänkin.

Koska Agata voi olla leipomo-kahvila Helsingin ytimessä, tai leipomo pääkaupunkiseudulla tai leipomo erikseen ja kahvila/myymälä keskustassa, on siis mahdollisuuksia niin monenlaisia että olen kiinnostunut kuulemaan kaikki ehdotukset! Tärkeintä on että Agata saa tuotantonsa käyntiin.

Yhteydenotot
Tiina Isohanni, 0505368635

*** ASIAKKAAN OMA ILMOITUS ***

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #882 NYT TARVITAAN PIENI RAVINTOLA! - Helsinki - Kantakaupunki

NYT TARVITAAN RAVINTOLA!

Jos sinulla itselläsi on, tai tiedossasi on pieni ravintola, joka on myytävänä, tai jonka tilat ovat vapautumassa, kerro siitä meille. Ostamme liiketoiminnan, jos vuokrasopimuksen siirto hyväksytään ja tilat ja sijainti ovat sopivat.

Tarvitsemme katutasossa olevat tilat, joihin sopii 50-80 asiakaspaikkaa ja jotka on hyväksytty elintarvikehuoneistoksi. Valmistuskeittiö on välttämätön. Koneiden, laitteiden, huonekalujen tai sisustuksen kunto ei ole ratkaiseva.

Lähetä meille lisätietopyyntö tai soita 050 64669/Ari Larnemaa. Tulen katsomaan paikkaa ja selvitän, sopiiko se suunnittelemaamme tarkoitukseen.

Sinulle ei synny tästä kuluja.

Hinta: Neuvottelun perusteella

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #863 MYYDÄÄN RAVINTOLA HELSINGIN YDINKESKUSTASSA - Helsingin paras liikepaikka

Myymme Helsingin parhaalla liikepaikalla toimivan ravintolan. Tiloissa on harjoitettu ravintolatoimintaa yhtäjaksoisesti vuodesta 1950 alkaen.

Henkilökohtaiset yhteydenotot
050 64 669/Ari Larnemaa tai ari.larnemaa@actival.fi.

Hinta: Neuvottelussa

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #860 TYYLIKÄS RUOKA- JA KAHVIPAIKKA SEINÄJOELLA - Pientavaratalon yhtyedessä

Myydään 2011 avattu, erittäin hyvässä kunnossa, pienoistavaratalon yhteydessä

RUOKA- JA KAHVIPAIKKA

joka tarjoaa mahdollisuudet laadukkaaseen ja monimuotoiseen toimintaan. Sopii erinomaisesti yrittäjävetoiseksi tai perheen hoidettavaksi.

Toimitilojen pinta-ala 260 m2, asiakaspaikkoja on sisällä 134 sisällä ja 34 terassilla.

Ravintolan liikevaihto viime vuonna noin 300.000 euroa.

Hinta: 74.750 euroa tai tarjouksen mukaan

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #858 MYYDÄÄN TUNNETTU RUOKARAVINTOLA - Kotka-Karhula -alue

Myydään tunnettu vuokratiloissa toimiva, kompakti

RUOKAPAIKKA,

jossa 100 asiakaspaikkaa A-oikeuksin. Sopii hyvin yrittäjä- tai perhevetoiseksi. Kaupan kohteena on pääosa kalustosta ja vuokraoikeus ruokaravintolaksi varustettuihin tiloihin, joiden pinta-ala on noin 359 m2. Hyvä valmistuskeittiö.

Ravintolan liikevaihto oli viime vuonna noin 500.000 euroa (alv 0).

Hinta: 118.000 euroa tai tarjouksen mukaan

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #853 HINTAMUUTOS - KAUPPAKESKUSRAVINTOLA LAHDESSA - Karisman kauppakeskus - Kariston alue

Huom!

Ravintolan hintaa on tarkistettu.
................................

Myymme Lahdessa olevassa kauppakeskus Karismassa toimivan


CASUAL-RUOKARAVINTOLAN

Tilojen pinta-ala 426 m2, 152 asiakaspaikkaa.

+

Kauppakeskus Karisma on koko perheen kiinnostava ostospaikka nelostien varrella Kariston alueella n 5 km Lahden keskustasta. Monipuolinen tarjonta, mm hypermarket, ALKO, monipuolinen erikoisliikkeiden kirjo, yhteensä 60 liikettä keräävät taloon 2,9 miljoonaa asiakasta vuodessa (2013). Myyntipinta-alaa keskuksessa on yhteensä 33 500 m2. Karisman myynti vuonna 2013 oli 78 miljoonaa euroa.

Hinta: 50.000 tai tarjouksen mukaan

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #849 MYYDÄÄN MENESTYVÄN KAUSIRAVINTOLAN LIIKETOIMINTA - Rannikkokaupunki - Länsi-Suomi

Asiakkaan oma ilmoitus

Myydään samalla omistajalla pitkään toiminut ravintolakokonaisuus. Toiminta on tapahtunut kausiluonteisesti huhtikuusta syyskuuhun. Vakaasti kehittyneen liikevaihdon taso noin 1.500.000 euroa kaudessa. Kaupan kohde liiketoiminta, pitkä vuokraoikeus ja käyttöomaisuus. Luovutusajankohta sovittavissa joustavasti. Ravintola toimii kaupungin parhaalla paikalla ainutlaatuisessa kiinteistössä.

Actival toimittaa tiedustelut omistajalle.

Asiakkaan oma ilmoitus

Hinta: Neuvottelussa

Request for brochure / Esitepyyntö

Kohde #787 RAVINTOLA VAPAA-AJAN KESKUKSESSA

Myymme golf-, hiihto- ja vapaa-ajan keskuksessa vuodesta 2006 toimineen

RUOKA- JA SEURUSTELURAVINTOLAN
LIIKETOIMINNAN JA KALUSTON

Erinomainen liikepaikka keskuksen ytimessä. Lähiympäristössä mm. golfkentät, järvimarina, hevosurheilukeskus, kylpylä, keilahalli, sisäliikuntakeskus, 1.300 tasokasta loma-asuntoa ja useita hotelleja sekä 25 laskettelurinnettä.

Ravintolan pinta-ala noin 500 m2, kaksi erillistä ravintolaosastoa + terassi. Asianmukainen, tyylikäs sisustus.

Tasokkaasti varustettu valmistuskeittiö, jonka kapasiteetti yli 700 annosta vuorokaudessa. Vuokrasopimus nykyisellään voimassa 2016 saakka, mahdollisuus neuvotella viiden vuoden jatkosta luovutuksen yhteydessä.

Liikevaihtotaso noin 600 000 euroa vuodessa, josta noin 350 000 euroa ajalla 1.12.-30.4. Positiivinen tulos. Ruuan osuus myynnistä noin 70%.

Erinomainen tilaisuus yrittäjälle/yrittäjäryhmälle, joka hallitsee toimivan ruokakonseptin.

Omistaja esittelee ravintolan itse ja vastaa kysymyksiin. Yhteenvedon ravintolan perustiedoista toimittaa Actival.

Hinta: 235 000 tai tarjouksen mukaan

Request for brochure / Esitepyyntö

Myydään

Kohde #888 TYYLIKÄS KLASSIKKO/RUOKARAVINTOLA - Helsinki - Keskusta-alue

Myydään Helsingin keskusta-alueella toimiva tyylikäs

RUOKARAVINTOLA,

joka on toiminut aikaisemmin myös perinteisenä korttelipaikkana.

Ravintolassa on perusvarustettu valmistuskeittiö ja vajaat 100 A-asiakaspaikkaa.

Ravintolan toimintatyyliksi sopii parhaiten ruokaravintola ja hillitty baaritoiminta. Asuintalosijainnin vuoksi äänekäs musiikkitoiminta ei ole mahdollinen.

Omistajanvaihdos toteutetaan liiketoiminnan kauppana siten, että alustavan tarjouksen jälkeen Actival selvittää vuokrasopimuksen siirtomahdollisuuden. Tämän jälkeen voidaan käydä lopulliset kauppaneuvottelut.

Omistaja pidättää oikeuden olla käynnistämättä neuvotteluja.

Hinta: 300.000 tai tarjouksen mukaan

Request for brochure / Esitepyyntö