UUTISETVIIHDEMAAILMA ILONA AVATTU TAMPEREELLA


Actival 19.03.2011 

Tampereen ravintolaelämässä tapahtuu. Restamax -ravintolakonserni on avannut Tampereen keskustassa monipuolisen ravintola- ja viihdemaailman 17. maaliskuuta. Hulppea 1200 neliömetrin suuruinen Viihdemaailma Ilona sijaitsee Pellavatehtaankadun ja Verkatehtaankadun kulmassa, uudisrakennuksen katutasossa.

Elämyskeskus Ilona sisältää viisi erilaista ruokaan, juomaan, sosiaaliseen kanssakäymiseen, musiikkiin ja viihteeseen omistettua tilaa.

- Yökerho-osiossa asiakastiloja on neljä: perinteisen brittipubin oloinen tila Bobby, laadukasta live-musiikkia tarjoava Live Club, laulamista harrastavien rakastama Karaoke-tila ja yksityis- ja VIP-vieraitten käyttöön tarkoitettu erikoistila nimeltä Saana, kertoo Restamaxin toimitusjohtaja Markku Virtanen. - Lisäksi Viihdemaailma Ilonaan tulee trendikäs ruokaravintola Villisika, joka palvelee asiakkaita perjantaisin ja lauantaisin aina kello 03.00 asti.

Ilonan suunnittelussa ja rakentamisessa on panostettu laatuun, yksilöllisyyteen, monipuolisuuteen ja luxus-elementteihin kuten ainutlaatuiseen jääseinään ja elävän tulen tuomiseen sisään ravintolatiloihin. Viihdemaailma Ilonan asiakaskunnan odotetaan koostuvan pääsääntöisesti aikuisista ihmisistä. Asiakaspaikkoja ravintolassa on yhteensä noin 900.

Seinäjoelle Viihdemaailma Ilona avattiin viime vuoden marraskuussa.

Viihdemaailma Ilona
Verkatehtaankatu 3
33100 Tampere
www.ravintola.fi
www.yokerho.fi