UUTISETSEDU KOSKISEN RAVINTOLAKONSERNIN OMISTUS JÄRJESTELTIIN UUDELLEEN


Actival 28.08.2011 

Night People Group Oy on ostanut pääosan SK Entertainment Group Oy:n Suomen tytäryhtiöistä.

SK Entertainment Group Oy:n johto ja osa sen vanhoista omistajista ovat perustaneet uuden yhtiön ja ostaneet samassa yhteydessä suurimman osan SK Entertainment Group Oy:n tytäryhtiöstä ja niiden operoimista yökerhoista ja ravintoloista Suomesta. Uuden yhtiön nimeksi tulee Night People Group Oy.

- Olen iloinen, että nyt toteutettujen järjestelyiden ansiosta toimiva johto pääsi uuden konsernin pääomistajaksi. Järjestelyn johdosta pääsen itse keskittymään enemmän luovaan puoleen ja myös toteuttamaan omia pitkäaikaisia haaveitani. Näistä hankkeista toivon pääseväni kertomaan jo toukokuun aikana. Luonnollisesti uuden Night People Group Oy:n yhtenä omistajana pyrin auttamaan kaikella tavalla uutta konsernia menestymään jatkossakin”, kommentoi tyytyväinen Sedu Koskinen.

- Olemme erittäin innoissamme, että pääsimme kauppaan SK Entertainment Group Oy:n tytäryhtiöistä. Uudella konsernilla on rahoittajien vahva tuki. Yhtiöillä on loistavia liikepaikkoja, hienoja yökerhoja ja ravintoloita ympäri Suomen ja lojaali ja palvelualtis henkilökunta. Haluamme olla palkitseva työantaja, joka tarjoaa asiakkaillemme Suomen parhaita elämyksiä turvallisessa ympäristössä”, kommentoi uuden konsernin toimitusjohtaja Antti Raunio.

Uusi konserni keskittyy alkuun olemassa olevien paikkojen operointiin kasvun sijaan. - Meillä on vielä jonkin verran tehtävää nykyisten paikkojen kehittämisessä. Meille tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat, joita pyrimme palvelemaan entistä paremmin. Kaupan yhteydessä pääsimme vetäytymään muutamilta pienimmiltä paikkakunnilta, joissa liiketoimintamme ei ole ollut kannattavaa, ravintolatoimenjohtaja ja osakas Tuula Kukkonen kuvaa Night People -konsernin strategiaa.

Raunion ja Kukkosen lisäksi uuden Night People – konsernin johdossa toimivat Lars Sonck, Timo Nyyssönen, Mira Ritasmäki, Stina Theqvist ja Jerry Hartman.

Kaupan yhteydessä Turun liiketoiminnat myytiin paikalliselle johdolle ja sijoittajille.

Night People –konserni operoi 26 yökerhoa ja ravintolaa 16 eri paikkakunnalla (Helsinki, Joensuu, Kajaani, Kokkola, Kuopio, Lahti, Tampere, Oulu, Rovaniemi, Pori, Rauma, Ruka, Salo, Seinäjoki, Valkeakoski ja Vantaa). Konsernin brändejä ovat mm. Onnela, Tivoli, The Tiger, Colorado ja Apollo.