UUTISETRISTORANTE PIZZERIA DENNIS AVASI UUDEN RAVINTOLAN TÖÖLÖSSÄ


- - 

Vappupäivänä tänä vuonna 36 vuotta täyttänyt Ristorante Pizzeria Dennis operoi ennestään kolmella paikkakunnalla; Helsingissä, Tampereella ja Turussa yhteensä viidellä ravintolalla. Kuudes Dennis avasi ovensa kesä- ja heinäkuun vaihteessa osoitteessa Töölönkatu 27.

Pizzeria Dennis Oy:n toimitusjohtaja Kim Rafkin on innostunut Töölööseen menosta: - Töölön alueelle ravintolan avaaminen on ollut haaveeni jo useamman vuoden ajan, mutta sitä oikeaa liiketilaa ei vaan tuntunut löytyvän, Rafkin kertoo.

Nyt sopiva liiketila on löytynyt ja perinteitä kunnioittava Ristorante Pizzeria Dennis –ravintola on avattu. Uudesta ravintolasta tullaan löytämään samat tutut elementit, jotka ovat tuoneet Dennikselle sen legendan maineen: laaja ja toimiva ruokalista, herkulliset pizzat, lasten huomioiminen, ammattitaidolla palveleva henkilökunta sekä viihtyisä, tyylikäs miljöö. Kim Rafkin korostaa, että Helsingin kolmannen ravintolan avaaminen on tarkan harkinnan tulos ja vastaus kysyntään.

Kim Rafkinin yhtiökumppani ja hallituksen puheenjohtaja Sebastian Björkstén on myös ilahtunut Töölön hankkeesta ja kertoo sen olleen vain yksi mahdollisuus monista. - Markkinat ovat olleet aktiiviset ja Dennistä on kyselty ”Leviltä Lappeenrantaan”. Tarkoituksena on kuitenkin laajentua harkitusti ja hillitysti, Björkstén summaa.

Sekä uuden Dennis-Töölön että Dennis-Bulevardin yritysjärjestelyt on hoitanut Actival Oy.