UUTISETUUSIA RAVINTOLOITA KAMPIN KESKUKSEEN


Actival 19.08.2011 

San Pedro tuo tex-mexin Kamppiin

Kampin liikenne- ja kauppakeskukseen sijoittuu uusia ravintoloita ja kahviloita. Espoon terminaalitasolla, Quick & Tasty -ravintola-alueella on avattu uusi San Pedro tex-mex -ravintola. Ravintolan pinta-ala on 47,5 neliömetriä ja siinä on 20 asiakaspaikkaa. Se tarjoaa tuttuja tex-mex -aterioita. Pedron lähinaapureita ovat mm italialaisravintola Corleone, Ischiban Sushi ja Namaskaar. Pedro täydentää erinomaisesti alueen jo ennestään monipuolista ja tasokasta tarjontaa.

Kohde 492 on poistettu Activalin luettelosta.

Jo kolmas Café Picnic Kamppiin

Kampin kauppakeskuksen toisessa kerroksessa avataan kuun vaihteessa uusi upea Café Picnic. Kahvilasta avautuu hienot näkymät Kampin urbaanille puistotorille. Uudessa Picnicissä on 75 asiakaspaikkaa ja se tarjoaa tunnetun Picnic -tuotevalikoiman aamusta iltaan. Nyt avattava Picnic on jo kolmas Kampissa.

Kohde 478 on poistettu Activalin luettelosta.

Kauppakeskus Kamppi kävijämäärältään Suomen suurin

Kauppakeskus Kampin myynti vuonna 2010 oli 230,5 miljoonaa euroa. Kasvua edellisen vuoden myyntiin verrattuna kertyi noin 10 prosenttia. Kauppakeskuksen kävijämäärä oli 33,9 miljoonaa. Kamppi on myynniltään Helsingin keskustan suurin ja kävijämäärältään edelleen Suomen suurin kauppakeskus.

Kauppakeskuksen omistaa kiinteistösijoitusyhtiö Cornerstone Real Estate Advisersin hallinnoima Nordic Retail Fund -sijoitusrahasto.