UUTISETUUSI MUSIIKKITEATTERIRAVINTOLA KOITON TALOON


Actival 30.09.2011 

Ravintolamullistaja Sedu Koskinen tulee jälleen. Nyt kombinaatiolla, jossa ovat mukana kirjallisuuden maisteri Katarina Leino ja ohjaaja-näyttelijä Petri Lairikko. Kolmikon perustaman Koiton musiikkiteatterin avajaismusikaalina nähdään Beatles for ever.

Teatterin esityksiin voi liittää päivällisen tai illallisen. Esitystä seurataan pääsalin pöydissä tai aitioissa ja ruokailu tapahtuu samoilla paikoilla.


Koiton Grilli & Bistro

Samaan taloon, Simonkadun puolelle sijoittuu myös Koiton Grilli & Bistro, 200-paikkainen ruoka- ja seurusteluravintola viini- ja samppanjabaareineen. Grillibistrossa tullaan näkemään myös esityksiä, mm stand upia.

Koiton talo

Koiton talo on yksi Helsingin keskustan tunnetuimpia rakennuksia, jolla on värikäs historia. Raittiusyhdistys Koitto perustettiin 1883. Vuonna 1907 yhdistykselle valmistui Vilho Penttilän suunnittelema kivinen Koiton talo Simonkadun ja Yrjönkadun kulmatontille. Talon ovat myöhemmin omistaneet mm Suomen kommunistinen puolue ja rakennusyhtiö HAKA.

What next?

Sedun seuraava ravintola, ruokaravintola Namu avataan marraskuussa Makkaratalossa.

Päivitys 9.8.2012

Helsingin Sanomat kirjoitti 9.8. 2012 otsikolla Musiikkiteatteri Koitto ajautui konkurssiin.

Sedu Koskisen erkaannuttua Koiton omistajayhtiöstä ja toimitusjohtajan tehtävästä vuoden 2011 lopussa tuli toimitusjohtajaksi Petri Lairikko. Yhtiö jätti konkussihakemuksen 2.8.2012. Konkurssipesä pyrkii löytämään toiminnalle jatkajan ja uuden vuokralaisen liki 1.800 neliön kokoisille liiketiloille.


Musiikkiteatteri Koitto
Yrjönkatu 31
00100 Helsinki
www.koittoteatteri.fi