UUTISETPUTTE ON AUKI - NIMIPÄIVÄT VOIVAT ALKAA


Actival 05.10.2011 

Helsingin nopeimmin kehittyvä ravintola-alue vahvistui entisestään kun Putte's Bar & Pizza avautui Hotelli Tornia vastaapäätä Kalevankatu 6:ssa syyskuun lopussa. Harri Junttilan, Antto Melasniemen ja Heikki Purhosen uusin ruoka- ja juomakeidas tarjoaa oivan ympäristön niin arki-, pyhä-, nimi- kuin muidenkin päivien viettoon.

Putte sijoittuu samassa talossa viime vuoden elokuussa avatun Le Bonk -ravintolan naapuriksi. Kiinteistön, legendaarisen Suomitalon huolella tehty laaja peruskorjaus on nyt päättynyt.

Tunnetulla ja tunnustetulla ravintoloitsijakolmikolla Junttila-Melasniemi-Purhosella on kaikilla takanaan näyttävä ravintoloitsijaura ja tahoillaan ennestään omistuksessa Nollabaari KY:n talossa, Ateljé Finne Arkadiankadulla ja Kuurna Meritullinkadulla. Junttila myös piti 16 vuoden ajan legendaarista Erottaja Baria kunnes myi sen 2009.

Kolmikon uuden ravintolan pinta-ala on noin 300 m2 ja asiakaspaikkoja on sisällä 140 ja loput tulevat aikanaan terassille.

Ravintolan nimi kertoo liikeidean: baarituotteita- ja pizzaa. Tähän saakka kuullun mukaan tosin kaupungin parasta pizzaa.

Onnittelemme Puttea ja sen vanhempia syntymäpäivän johdosta.

Kohde nro 406 on poistettu Activalin luettelosta.

PUTTE´S BAR & PIZZA
Kalevankatu 6
00100 Helsinki
www.puttes.fi