UUTISETSAULI NIINISTÖ: SUOMELLA TÖISSÄ


Actival 17.01.2012 

Sauli Niinistö:

- Presidentin missio on mielestäni palvella yhteistä hyvää. Mikä sitten on parasta Suomessa, siinä yhteisessä hyvässämme? Väitän, että Suomi on parhaiten menestynyt maa II maailmansodan jälkeen. Mikä tähän on selityksenä? Ei muuta kuin suomalaisuuden sisin, meidän arvomme ja asenteemme, henki ja tahto, se sisu mennä yhdessä eteenpäin.

Tätä suomalaista ihmettä haluan olla tukemassa ja vahvistamassa kaiken kykyni mukaan. Suomi on maa, jossa ihmeitä tapahtuu varsinkin silloin, kun ajat ovat vaikeita. Nuo ihmeet syntyvät vain meidän omasta työstämme – jokainen meistä on tavalla tai toisella Suomella töissä.

Vain kansa, jossa mahdollisimman moni työikäinen tekee hyvillä mielin työtään voi huolehtia heistä, joiden työura on jo tehty; heistä, joiden työura on vielä edessä ja heistä, jotka eivät työhön itse kykene.

Ei ole oikeistolaista työtä. Ei ole vasemmistolaista työtä. On vain suomalaista työtä ja suomalaisia tekoja, joita haluan edistää.”

Vieraanvaraisuusyrittäjät, ravintola-, hotelli- ja matkailuyrittäjät ovat Suomella töissä. Presidentinkin pitää olla Suomella töissä.