UUTISETUUSI SPIS KESKITTYY POHJOISMAISUUTEEN


Actival 25.01.2012 

Kaartinkaupungin dynaaminen ja kiinnostava ravintolatarjonta saa uuden tulokkaan, kun ravintola Spis avaa ovensa 25.1.2012 osoitteessa Kasarmikatu 26. Puhtaasti pohjoismaista ruokaa tarjoavan Spisin taustalla ovat samat ammattilaiset kuin Porvoon Kulloonkylässä sijaitsevassa ravintola Brasassa eli ravintoloitsijat Antero Aurivuo ja Jani Kinanen sekä keittiömestari Jaakko Kinnunen.

Spis tarjoaa sesongin raaka-aineiden ympärille rakentuvaa à la carte -menua.

– Ruokalistamme uudistuu 4–6 viikon välein ja käytämme siinä mahdollisimman paljon pohjoismaisia raaka-aineita, kertoo keittiömestari Jaakko Kinnunen.

Kinnusen mukaan ruokalista rakennetaan kasvisten ehdoilla, mutta listalla on aina myös vähintään yksi kala- ja liha-annos. Viinilistalta löytyy erityisesti artesaaniviinejä ja oluen ystäville tarjolla on myös pohjoismaisia oluita.

Pohjoismaisuus näkyy ruoan ja juoman lisäksi myös ravintolan sisustuksessa ja musiikissa.

– Pohjoismaissa on paljon mielenkiintoista designia, joten oli luonnollista, että käytämme sitä myös sisustuksessa. Haluamme, että ravintolan tunnelma, sisustus ja ruoka luovat yhtenäisen kokonaisuuden, kuvailee ravintoloitsija Jani Kinanen.

Spis on auki tiistaista lauantaihin. Ensimmäinen kattaus alkaa 17.00-17.30 ja toinen 19.30-20.00. Ravintolassa on 18 asiakaspaikkaa.

Lisää: www.spis.fi

Kohde 408 on poistunut Activalin luettelosta.