UUTISETUUSI UPEA VIINIBAARI KALEVANKADULLE


Actival 12.04.2012 

Helsingin uusin ravintola-alue vahvistui jo viime syksynä, kun Putte's Bar & Pizza avautui Hotelli Tornia vastaapäätä Kalevankatu 6:ssa. Aikaisemmin taloon oli asettunut Le Bonk.

Nyt talon ravintolakokonaisuus on valmis, kun Kalevan- ja Yrjönkadun kulmaan avautuu Vin-Vin -viinibaari. Katutasossa olevien tilojen pinta-ala on 450 m2 ja hulppeankorkeat ikkunat antavat sekä Kalevan- että Yrjönkaduille. Samoissa tiloissa toimii myös viiniä tarjoava kauneushoitola.

Vin Vinin takana ovat Sushibar-ravintoloistaan tunnetut Matti Sarkkinen ja Anders Westerholm sekä Viinitien Toni Immanen. Ravintoloitsijat edustavat Stadin parasta viinituntemusta toimien itse myös viinien maahantuojina. Vin Vinin 60 viinin lista elää jatkuvasti ja baarin erikoisuus on kattava riesling-valikoima. Viinien ohella tarjotaan villiyrtteihin erikoistuneen huippukokki Sami Tallbergin suunnittelema herkkulautanen juustoineen.

Vin Vin on avoinna klo 16-01 tai 02. Avautuminen viikolla 15.

Suomikortteli on kokonaan saksalaisen pääomasijoittajan omistuksessa, joka myös toteutti mittavan peruskorjauksen. Projekti vuokrauksineen toteutettiin vuosina 2008-2011.

Vuokrauskohde numero 538 on poistettu Activalin luettelosta.