UUTISETRAVINTOLOITSIJA MIIA MAKKOSESTA VUODEN NUORI YRITTÄJÄ


Actival 20.04.2012 

Helsingin Suomalaisen Klubin ravintoloitsija, tradenomi Miia Makkonen (A'la Carhu Oy) on valittu Uudenmaan yrittäjien toimesta vuoden 2012 Nuoreksi Yrittäjäksi. Valinta julkistettiin 20. huhtikuuta Kirkkonummella järjestetyssä tilaisuudessa. Miia Makkosen yritystoiminnan aloittamisesta tuli tuolloin kuluneeksi 10 vuotta.

Miia Makkonen on luonut Suomalaisen Klubin ravintolatoimintaan uuden liiketoimintakokonaisuuden uudella kumppanuussopimuksella. Tuote ja palvelu on onnistuneesti yhteen sovitettu asiakkaiden tarpeisiin.

- Miia Makkonen on osannut yhdistää liikkeenjohdollisen viisauden erinomaiseen markkinoinnilliseen ja ammatilliseen osaamiseensa. Näin hän on yltänyt hyvään laatuun omalla alallaan, Uudenmaan Yrittäjien valintaraati valottaa palkitsemisperusteita.

Miia Makkonen (s. 1980) ja Petri Karhu aloittivat yritystoiminnan toiminimellä vuonna 2002 ja perustivat A' la Carhu Oy -yhtiönsä Kirkkonummella vuonna 2003. Yhtiön ensimmäinen toimipaikka oli Pickalan Golfkeskus Siuntiossa.

Vuonna 2009 A' la Carhu Oy valittiin hoitamaan Helsingin Suomalaisen Klubin ravintolatoimintaa.
Helsingin keskustassa toimivan ravintolan asiakaskäyntimäärä on noin 43 000 vuodessa ja liikevaihto noin 1 500 000 euroa. Ravintola on saanut tunnustusta erityisesti suomalaista ruokakulttuuria vaalivasta keittiöstään.

Helsingin Suomalainen Klubi on perustettu vuonna 1876 ja sillä on noin 3 000 jäsentä.