UUTISETSODEXO SONERASTADIUMIN RAVINTOLOITSIJAKSI


HJK ja Sodexo 23.04.2012 

Sonera Stadiumin ravintoloitsija vaihtuu. Kahden vuoden ajan toimintaa hoitanut Sukula Eatertainment Society Oy lopettaa ja tilalle tulee Sodexo. Ennen Sukulaa stadionilla toimi Restel.

Sodexolla on vankka kokemus urheilutapahtumista Suomessa ja maailmalla. Aluepäällikkö Petri Hellman Sodexolta kertoo, että muutokset toiminnassa Stadiumilla alkavat näkyä heti: mm myyntipisteitä ja henkilökuntaa lisätään ja valikoimia uudistetaan.

Urheilu ja tapahtuma-areenat ovat Sodexolle tärkeä liiketoiminta-alue niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Sodexo toimii muun muassa Evertonin ja Newcastlen stadioneiden ravintoloitsijana. Sodexo aloitti toimintansa Sonera Stadiumilla avausottelussa sunnuntaina 15.4.2012.

- Olemme erittäin tyytyväisiä solmimaamme sopimukseen. Tämäntyyppinen palvelukokonaisuus on ydinosaamistamme ja lähdemme innolla kehittämään Sonera Stadiumista elämyksellisen kohteen, toteaa toimitusjohtaja Lars Finér Sodexolta.

- Olemme erittäin tyytyväisiä alkavasta yhteistyöstä, toteaa toimitusjohtaja Aki Riihilahti Sonera Stadiumilta.

Sodexo-konsernin liikevaihto on noin 16 miljardia euroa. Se toimii yli 80 maassa ja se työllistää noin 380 000 työntekijää. Suomen Sodexon liikevaihto on noin 150 miljonaa euroa, toimipaikkoja on 400 ja työntekijöitä 2 200.