UUTISETRAVINTOLA HAMLET ON MYYTY - TILALLE AUSSIE BAR


Actival 24.04.2012 

Hyvä Ystävä - aikansa dynaaminen ravintolaketju osti 1979 Ravintola Prince Hamletin liiketoiminnan Matkaravinnolta. Tuhkasta nousi remontin jälkeen 1981 Ravintola Hamlet - Place to be seen, omistajayhtiön kultasormen Jouni K. Päivölän johdolla. Music Pub oli uutta ja se puri aikalaisiin. Paikasta pitivät eritoten Finnairin henkilökunta, palomiehet ja poliisi. Sakkoja tuli useaan otteeseen kovaäänisen musiikin soittamisesta.

Sittemmin tuli toinen aika ja 1990-luvun puolivälissä Hyvä Ystävä-ketju palasteltiin osaksi silloiselle Helsingin Osuuskaupalle, osaksi Restelille ja osin yksin kappalein muille alan yrittäjille.

Nyt Restel on myynyt Hamletin, jonka ruokaosastona on ollut Martina. Ovet suljetaan viimeisen kerran nykyisillä nimillä ja avataan seuraavan kerran Aussie Barina toukokuussa. Ennestään Aussie bar puksuttaa Helsingissä Kampin keskuksen kulmalla Salomonkatu 5:ssä. Turun yksikön kauppa tehtiin tammikuussa ja AB 2 avautuu perjantaina 27.4.2012 Aurajoen ravintolalaivassa, joka ennen tunnettiin nimellä Lulu.

Kts www.aussiebar.net.

Kohde 599 on poistettu Activalin luettelosta.