UUTISET



STEFAN'S STEAKHOUSE TÄYDENTÄÄ HELSINGIN RUOKARAVINTOLAKESKUSTAA


Kauppalehti ja Stefan's Steakhousen kotisivut 09.10.2012 

Helsingin ruokaravintolakeskusta täydentyy, kun Stefan's Steakhouse avautuu Korkeavuorenkadulla marraskuussa. Entiseen Glödin ja Meccan tiloihin tulee 150 asiakaspaikkainen Restamaxin pihviravintola. Lisäksi tiloihin tulee kaksi vuokrattavaa kokoustilaa. Ravintola sijoittuu suosittujen laaturavintoloiden Chez Dominiquen, Dong Bei Hun, Gastonen, Groteskin ja OLOn naapuriin.

Amerikan Top Chef -kilpailun finalistilla Stefan Richterillä on ennestään Restamaxin kanssa ravintolat Tampereella ja Turussa. Suomalais-amerikkalainen Richter on
aikaisemmin työskennellyt muun muassa Las Vegasissa Bellagio -hotellin keittiössä.

Stefan's Steakhouse on sisustettu perinteitä kunnioittaen, mutta kuitenkin modernilla ja raikkaalla otteella. Kuten steakhouse nimikkeestä voi päätellä, pihvit ovat pääosassa ruokalistalla, esimerkkeinä talon erikoisuus, Wagyu-härän sisäfileepihvi Kobe-style. Ravintola tarjoaa myös vapaana laidunnettua ja jyväruokittua australialaista Clare
Valley Gold Premium -pihvikarjan lihaa. Ruokaan sopivat viinit on
valittu huolella Restamax-konsernin viiniasiantuntijoiden johdolla.

Stefan's Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja
nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian
monimutkaisia. Ravintolaan voi omistajan mukaan tulla ilman pikkutakkia heti
työpäivän jälkeen, tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen.
Stefan's Steakhouse kuuluu tamperelaisen Restamaxin ravintoloihin. Yhtiöllä on noin 70 ravintolaa, joista 62:ta se pyörittää itse. Restamax on laajentunut voimakkaasti 2000-luvun jälkipuoliskolta lähtien. Varsinainen kasvusysäys alkoi vuonna 2010, kun yhtiöön tuli mukaan pääomasijoittajia, joiden joukossa on muiden muassa Poju Zabludowicz. Enemmistön Restamaxista omistaa yhtiön johto.