UUTISETMIKKO MERIVIRTA MaRa:n HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAKSI


Actival 1.11.2012 

MaRan liittokokous on valinnut Cafetering Oy:n ravintoloitsijan Mikko Merivirran seuraavaksi MaRan hallituksen puheenjohtajaksi.

- Yksi suurimmista haasteistani puheenjohtajana on alamme aseman vahvistaminen verrattuna perinteisiin teollisuudenaloihin. Uskon, että yhdessä saamme aikaan hyviä tuloksia. Edellinen puheenjohtaja on tehnyt erinomaista työtä, tästä on hyvä jatkaa, Merivirta kiitteli.

Kolme vuotta puheenjohtajana toiminut Fazer Food Services Oy:n toimitusjohtaja Jaana Korhola luovuttaa valtikkansa Meriviralle vuoden vaihteessa, jolloin myös uusi hallitus aloittaa toimintansa. Liittokokous valitsi hallitukseen kaikkiaan 26 jäsentä sekä heille henkilökohtaiset varajäsenet.

Liittokokous pidettiin 30.10. Helsingissä Best Western Plus Hotel Haagassa, jossa muun muassa kansanedustaja Jouni Backman kertoi valtion toimenpiteistä matkailu- ja ravintola-alan edistämiseksi. Ensi vuonna kokous järjestetään Tampereella.


Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa on matkailu-, majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan sekä niihin liittyvän hyvinvointipalvelualan yrittäjien ja työnantajien edunvalvoja ja työmarkkinajärjestö.
MaRan 2 400 jäsentä ja 6 000 toimipaikkaa edustavat kattavasti suomalaista matkailu-, ravintola-,
elämys- ja hyvinvointi-palvelualaa. MaRan jäsenyritysten liikevaihto kattaa yli 80 % matkailu- ja ravintola-alan liikevaihdosta Suomessa.