UUTISET



OLO ON SUOMEN PARAS RAVINTOLA


Actival 23.11.2012 

Alla lueteltuna viisitoista Suomen parasta ravintolaa Eat & Joyn järjestämässä äänestyksessä:

1. Olo, Helsinki
2. Muru, Helsinki
3. Farang, Helsinki
4. Chez Dominique, Helsinki
5. Savoy, Helsinki
6. Gaijin, Helsinki
7. Mami, Turku
8. Chef & Sommelier, Helsinki
9. Ravinteli Bertha, Tampere
10. Sergio´s, Turku
11. Bistro Sinne, Porvoo
12. Ateljé Finne, Helsinki
13. Luomo, Helsinki
14. Demo, Helsinki
15. Nokka, Helsinki

Aiemmasta poiketen kymmenen parhaan joukkoon on jo yltänyt kolme ei-helsinkiläistä ravintolaa.

Huippuravintolan pitäminen on sidosryhmäpeliä

Näin luonnehtivat OLOn omistajat toimintaansa:

- Haluan kiittää erityisesti uskomatonta ja pyyteetöntä työtä suomalaisten laadukkaiden
raaka-aineiden puolesta tekeviä pientuottajia ympäri Suomen. Työ ei ole helppoa ja monella pientuottajalla leipä on todella kovan työn takana. Ilman laadukkaita kotimaisia raaka-aineita ei myöskään synny pidettyä skandinaavista ruokaa, sanoo keittiömestari Pekka Terävä.

Ravintolan toinen omistaja Petri Lukkarinen on yhtiökumppaninsa kanssa samoilla linjoilla.

- Ravintolan menestys ei ole ainoastaan Pekasta tai minusta kiinni, vaan kokonaisuuden pitää
toimia. Suuri kiitos tunnustuksesta kuuluu ilman muuta omalle sitoutuneelle henkilökunnallemme, joka jaksaa tehdä pitkää päivää ja luoda asiakkaille yhä uusia ikimuistoisia ravintolaelämyksiä.

- Ja kyllä kiitos kuuluu myös suomalaiselle medialle, joka on todella ottanut suomalaisen
ruokakulttuurin ja sen edistämisen omaksi asiakseen, Pekka Terävä lisää. - Emme me keittiömestarit ja ravintoloitsijat pysty keittiöistämme suomalaisille kuulumisistamme kertomaan, mutta media pystyy. Ilman asiasta innostunutta mediaa ei suomalainen
ruokakulttuurikaan mene eteenpäin.


Lue lisää osoitteessa http://www.eatandjoy.fi/50parasta