UUTISETAVATAAN TÄNÄÄN: KATURUOKARAVINTOLA TWISTED STREET KITCHEN


NYT 12.02.2013 

Uusi Twisted Street Kitchen -ravintola tarjoaa aasialaista katuruokaa sisätiloissa. Keskustaan, Fredrikinkatu 58, avaa tänään tiistaina 12. helmikuuta uusi aasialaiseen katukeittiöön erikoistunut Twisted Street Kitchen -ravintola, joka yhdistelee annoksissaan aasialaisia ja suomalaisia makuja. Kawa Cafen naapurissa sijaitsevasta ravintolasta saa take away -annoksia, mutta myös paikan päällä voi syödä, jos tilaa on.

- Tämä on pienen pieni kahdeksan asiakaspaikan street kitchen. Halusimme tuoda aasialaisen katukeittiön Helsinkiin, mutta koska lait eivät anna myöten, toimme sen sisätiloihin, kertoo Carita Björkman, joka on yksi paikan omistajista.

”Olen asunut pitkään Thaimaassa, ja aina välillä tuli ikävä suomalaista ruokaa ja päinvastoin. Siksi tarjolla on aasialaisia makuja suomalaisella twistillä.”

Se ei kuitenkaan tarkoita esimerkiksi kalakukkoa sushiriisillä. Twisted Street Kitchenin ruokalistalta löytyy muun muassa currya, kanansiipiä, ribsejä ja papaijasalaattia. Lounaslistalla puolestaan on päivittäin kaksi aasialaista currya ja yksi länsimainen pataruoka.

Anniskelulupia Twisted Street Kitchenissä ei vielä ole.

”Haemme kuitenkin c-lupia, sillä tarkoitus olisi saada myyntiin thaimaalaisia ja japanilaisia oluita”, Björkman sanoo.

Twisted Street Kitchen, Fredrikinkatu 58, avoinna ti–to klo 11–19 ja pe–su klo 12–22.