UUTISETBAR LOOSELLE PIKKUSISKO HÄMEENTIELLE


NYT 15.04.2013 

Bar Loosen pikkusisko Loosister tuo Kurviin olohuonetunnelmaa – ja jukeboksin

Rokkibaari Loose saa perjantaina 26. huhtikuuta pikkusiskon Kurviin. Pikku-Loose, viralliselta nimeltään Loosister, pyrkii tuomaan takaisin saman intiimin tunnelman, joka kuppilassa vallitsi sen toimiessa Fredrikinkadulla.

Loose muutti vuonna 2009 Fredrikinkadulta isompiin tiloihin Annankadulle ja aloitti samalla livekeikat ja klubitoiminnan. Se söi osan baarin olohuonemaisesta tunnelmasta.

- Sellaista on ollut vähän ikävä, sekä mulla että asiakkailla, kertoo uuden Loosisterin ravintolapäällikkö Santtu Hämäläinen.

Enää ei tarvitse ikävöidä.

Loosister toimii vanhan Loosen periaatteella, eli tarjoilee rokkia olohuonemiljöössä. Asiakaspaikkoja on hieman vajaat 100, eikä uudessa paikassa järjestetä lainkaan keikkoja.

Toinen syy Loosisterin avaamiselle on jukeboksi, jolle ei löydetty Annankadulla järkevää paikkaa. Nyt jukeboksi on kaivettu säilytyksestä, huollettu ja kuljetettu Kallioon.

Jukeboksin levytarjonta pysyy ennallaan, kenties myös asiakkaiden musiikkimaku.

- Hellacopters siellä vanhassa paikassa eniten soi, saa nähdä miten nyt sitten kun bändikin on hajonnut. Mutta Black Sabbath varmaan pysyy kestosuosikkina, arvelee Hämäläinen.

Hämäläinen uskoo että Loosisterin sijainti otetaan hyvin vastaan.

- Hemmetisti on asiakkaita, jotka tulevat sillan toiselta puolelta. Nyt ei tarvitse raahautua enää niin pitkälle. Tuodaan palvelu lähelle asiakasta.

Bar Loosister (Hämeentie 50). Avoinna joka päivä klo 12-02. Avajaiset perjantaina 26. huhtikuuta.

Pauliina Siniauer NYT