UUTISETSUSHIBAR & WINE LAAJENTAA KORJAAMOLLE


Actival 23.04.2013 

Kulttuuritehdas Korjaamon ravintolatarjonta kasvaa keväällä, kun Sushibar + Wine avaa Korjaamolle uusimman toimipisteensä. Tiistaina 7. toukokuuta avautuva ravintola rakentuu Korjaamon Vaunuhalliin historiallisten raitiovaunujen keskelle.

Korjaamolla sijaitseva Sushibar + Wine noudattaa ketjun raikkaan skandinaavista linjaa, mutta Korjaamon eläväinen kulttuuriympäristö antaa ravintolalle oman särmänsä. Sushibar sijaitsee Korjaamon teatteri- ja konserttiareena Vaunusalin kupeessa, mikä tuo ravintolatoimintaan omanlaisensa urbaanin sykkeen. Rakennuksessa sijaitsee myös Helsingin kaupungin Ratikkamuseo.

- Olemme tutkineet laajenemismahdollisuuksia jo jonkin aikaa ja etsineet tilaa, jossa pääsisi toteuttamaan tavallista elämyksellisemmän ravintolan. Mielestämme skandinaavinen sushin ja viinibaarin yhdistelmä vanhassa raitiovaunuhallissa aktiivisen kulttuurikeskustoiminnan lomassa on maailmanlaajuisesti herkullinen konsepti. Tänne saapuessa jaksaa hymyilyttää se, että meillä on ravintolassa kolme raitiovaunua, kertoo Sushibar + Winen toimitusjohtaja Anders Westerholm.

Korjaamolla toimii tulevan sushibarin lisäksi Korjaamon baari & keittiö, joka tarjoaa lounasta, brunssia ja illallista yhteistyössä ruokatarjoilusta vastaavan New York Ninja -yrityksen kanssa.
- Korjaamo ja Sushibar + Wine toimivat yhdessä toinen toistaan täydentäen. Pohdimme parhaita mahdollisia tapoja yhdistää vahvuutemme ja tarjota asiakkaillemme maistuvia elämyksiä”, sanoo Korjaamon ravintolapäällikkö Charlotta Ylimys.

Kulttuuritehdas Korjaamo on itsenäinen kulttuurikeskus, joka tuottaa tapahtumia musiikin, teatterin, kuvataiteen ja yritystilaisuuksien saralla. Korjaamon ravintolapalveluihin kuuluvat Korjaamon baari & keittiö, Korjaamon vintti sekä Korjaamon kesäpiha.

Sushibar + Wine on vuodesta 2009 toiminut helsinkiläinen yritys, joka yhdistää käsityösushin, pientilaviinit ja skandinaavisen muotoilun. Korjaamon ravintola on yrityksen neljäs toimipiste Uudenmaankadun, Fredrikinkadun ja Linnanmäen Kattilan lisäksi.