UUTISETTASTE OF HELSINKI -RUOKAFESTIVAALI ODOTTAA 12000 VIERASTA


Actival 13.06.2013 

Suomen suurin gourmetruokafestivaali kerää tänä vuonna järjestäjien odotusten mukaan 12 000 vierasta. Tarjoomista vastaavat maan ykkösketjun ravintolat Aito, Ask, Bistro O mat, Demo, Gaijin, Juuri, Luomo, Meche, Muru, Olo, Smör ja Toscanini.

Tapahtuman menut on suunniteltu vain Taste of Helsinkiä varten ja raaka-aineet oon koottu kotimaisista luomu-, lähi- ja villiruoan antimista. Jokainen tapahtumaan osallistuva ravintola tarjoaa alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan, joten kävijät voivat koota mieleisensä kokonaisuuden yhteensä 36 annoksesta.


Gastronomien Seura valitsee parhaan annoksen

Maamme vanhin ruokaseura on myöntänyt arvostetun Vuoden ravintola -tunnustuksen ansioituneille ravintoloille vuodesta 1985 lähtien. Tänä kesänä seura on mukana valitsemassa Taste of Helsinki -festivaalin parasta yksittäistä annosta. Myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua voittajan valintaan äänestämällä suosikkiaan paikan päällä.

- Taste of Helsinki -festivaali useine laaturavintoloineen on erinomainen mahdollisuus päästä maistamaan ja vertailemaan maamme parhaimmistoon kuuluvien keittiömestarien osaamista. Haluamme kannustaa festivaalivieraita kiinnittämään maun lisäksi huomiota myös annosten ulkonäköön, suutuntumaan, esillepanoon ja festarin erikoispuitteisiin sopivuuteen, kertoo Suomen Gastronomien Seuran puheenjohtaja Tiina Lähteenoja-Niemelä.

Taste of Helsinki
13.-16.6. Kansalaistorin puistossa Töölönlahdella Helsingin keskustassa
Liput ovelta 25 e
Alle 12-vuotiaat vapaa pääsy
Alle 18-vuotiaat vain aikuisten seurassa
www.tasteofhelsinki.fi