UUTISETRAVINTOLA KROG MADAME UUDELLE OMISTAJALLE


Actival 02.08.2013 

Upeassa Theodor Höijerin suunnittelemassa, vuonna 1903 valmistuneessa arvokiinteistössä toimiva Ravintola Krog Madame on saanut uuden omistajan.

Ravintolan noin 700 m2 käsittävät sali- ja baaritilat ovat katutasossa ja sauna- ja kokoustilat rakennuksen ylimmissä kerroksissa. Katutasossa on myös pihaterassi.

Ravintolakokonaisuuteen kuuluva Wine & Tapas Bar tarjoaa vierailleen loistavien tapasten ja viinien lisäksi kaupungin parasta palvelua sekä idyllisen illanviettopaikan. Kesällä viinibaarin edustalla voi nauttia juomista terassin puolella, ja illan hämärtyessä siirtyä sisälle jatkamaan iltaa.
Krog Madamen Bistro sopii ruokailun lisäksi myös after workiin, illanviettoon ja yksityistilaisuuksiin. Bistron lämmintunnelmainen sisustus ja henkilökunta palvelevat asiakkaita ravintolassa aina lounaasta illalliseen. Bistron laaja viinilista esittelee edustavan valikoiman Välimeren alueen viinejä. Karaoke & Cocktail Bar Grogi on Suomen pienin ja tyylikkäin karaokebaari, jossa on tarjolla ammattilaisten rakentamia cocktaileja tuoreista raaka-aineista.

Krog Madamen kokoustilat luovat puitteet niin 100 hengen yritys- kuin yksityistilaisuuksiinkin.
Edustustilat Helsingin kattojen yllä palvelevat upeiden kokoustilojen lisäksi saunoineen ja lounge- ja neuvottelutiloineen.

Kauppaan liittyvät järjestelyt hoiti Actival Oy.

www.madame.fi