UUTISET



MARCO BJURSTRÖM MICHELIN-RAVINTOLA POSTRESIN OMISTAJAYHTIÖN OSAKKAAKSI


Seiska 08.08.2013 

Helsingin keskustassa Eteläesplanadin ja Fabianinkadun kulmassa toimiva Postres on yksi Helsingin harvoista Michelin-tähtiravintoloista. Suomen Gastronomien seura valitsi sen vuoden ravintolaksi 2008. Ravintolan perustivat Samuli Wirgentius ja Vesa Parviainen 2006.

"Klassinen, skandinaavinen keittiö, joka käyttää ranskalaista tekniikkaa modernisti ja innovatiivisesti tuottaessaan mauntäytteistä ruokaa" kirjoittaa Guide Michelin 2013.

Postresin isäntäyhtiön hallituksen muodostavat Marco Bjurströmin lisäksi hänen veljensä Janek Bjurström, keittiöpäällikkö Pekka Sutinen sekä Samuli Wirgentius, joka myös toimii yhtiön toimitusjohtajana.