UUTISETTÄYSI-IKÄINEN AGK STARTTASI UPEALLA KUOROJEN KONSERTILLA


Actival 16.08.2013 

Täysi-ikäisyyden saavuttava Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali starttasi, kun yli 110 kuoron monisatapäinen laulajajoukko kajautti käyntiin äänekkään kapakkakierroksen kuorojen yhteiskonsertilla Senaatintorilla. Aurinkoinen sää suosi tilaisuutta ja yhteiskonsertin jälkeen kuorot siirtyivät festivaaliravintoloihin, joissa yleisö nautti pitkin iltaa mieleenpainuvista esityksistä.

Art Goes Kapakka - olkaa hyvät

Art goes Kapakka on tuonut korkeatasoista taidetta Helsingin elokuun iltoihin vuodesta 1995 lähtien. Nyt 18-vuotias Art goes Kapakka -kaupunkifestari järjestetään jälleen Helsingin parhaissa kapakoissa, baareissa, kahviloissa ja ravintoloissa 15.- 24.8.2013.

Kaupungin kiinnostavimmissa ravintoloissa on tunnelma tiheimmillään, kun lavoille nousee monipuolinen ja yllätyksellinen joukko taiteilijoita. Elokuisen Helsingin katuja vaeltamalla ja mukaan heittäytymällä yleisö voi tavoittaa jotakin hyvin ainutlaatuista, kun maamme taiteen, tieteen ja makumaailman parhaat tekijät ovat työssään.

10 päivää, 10 yötä, 33 ravintolaa, 333 tapahtumaa, 33 taidenäyttelyä. AGK 2013-tapahtuman ohjelma tarjoaa yleisölle kuvataidetta, teatteria, runoutta, tanssia ja musiikkia – kulinaarisia nautintoja unohtamatta. Festivaalin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Art goes Kapakka jakaa vuosittain myös Helsinki hauskemmaksi -palkinnon jollekin pääkaupungin kulttuurielämää vilkastuttaneelle henkilölle tai yhteisölle.Tänä vuonna sen saivat Skidit Festarit, HSL Reittiopas sekä tuottaja Mikko Kaukonen/
Maailma Kylässä.