UUTISET



UUSI POMPIER TARJOAA PAREMPAA LOUNASKOTIRUOKAA


nyt.fi 15.01.2014 

Ravintola Postresin sisarravintola Pompier avasi tiistaina 7. tammikuuta Helsingin Albertikadulle Vapaapalokunnan taloon. Ravintolan nimi tarkoittaakin ranskasta suomeen käännettynä palomiestä.
Teema näkyy Pompierin sisustuksessa.

- Kaikki koristeet ja taulut liittyvät VPK:hon, ja VPK-muistotavaraa on muutenkin esillä paljon", kertoo Pompierin ravintoloitsija-kokki Janek Bjurström.

Ravintola ei ole lähtenyt kikkailemaan annosten kanssa.

- Pompierin teemana on hyvä, itsetehty ruoka ja leipä sekä mukava tunnelma. Keskitymme sesonkiin ja tarjoamme erilaista lounasruokaa. Esimerkiksi osso bucco tehdään niin kuin italialainen kotirouva sen tekisi. Myös kasvissyöjät saavat meiltä täysipainoisen aterian", Bjurström lupaa.

160-paikkainen ravintola keskittyy lounastarjoiluun ja yksityistilaisuuksiin.

- Tosin tulevaisuudessa, jos saamme jalansijaa, voisimme olla iltaisinkin auki.

Ravintola Pompier, Albertinkatu 29. Avoinna ma–pe klo 11–14.30. Muulloin sopimuksen mukaan.

Teemu Leminen nyt.fi

* * * * *

Actival avusti ravintolan muutosjärjestelyissä.