UUTISETBRUNSSI - UUSVANHA INNOVAATIO TUO PÖHINÄÄ RAVINTOLOIHIN


Actival 27.01.2014 

Monipuoliselle asiakaskunnalle suunnattu tuotepaketti luikertee sulavasti monien karikoiden lomitse, joita nykyinen, kireä markkinatilanne ravintoloille asettaa. Brunssi on tänään casual-ruokaa, mikä houkuttelee laaja-alaisen kuluttajaryhmän vauvasta vaariin pöydän ääreen viikonloppuisin. Ja mikä parasta, menestystä ei ratkaise liikepaikka eikä hulppeat puitteet vaan tarjooman eli ateriakokonaisuuden laatu, monipuolisuus ja hinta.

Brunssibuumi kaataa rennolla otteella toimialojen raja-aitoja: mukana busineksessa ovat mm. kukkakauppa, kirkko ja Hans Välimäki.

Brunssit ja brunssiravintolat ovat saaneet paljon palstatilaa lehdissä ja sosiaalisessa mediassa muun muassa arvosteluiden muodossa, mikä tietenkin hyödyttää ravintolaa sen saadessa ilmaista näkyvyyttä.

NYT-liitteen ravintolatoimitus arvioi jälleen Helsingin parhaat brunssit. Mukana oli tällä kertaa 11 helsinkiläistä brunssikeidasta. Lue juttu osoitteessa http://nyt.fi/a1305776909896/ ja katso, mikä testaajia viehätti eri maistelupaikoissa.