UUTISETROYAL RAVINTOLAT LAAJENTAA - UUDEKSI TOIMITUSJOHTAJAKSI AKU VIKSTRÖM


Actival 04.02.2014 

Royal Ravintoloiden laajennukset jatkuvat. Yhtiön johto vaihtuu kevään kuluessa. Neljäs hotellisopimus on allekirjoitettu, ja uusi yksikkö avataan Espan tuntumaan Fabianinkatu 6:een keväällä 2016. Hotellissa tulee olemaan 70 huonetta, ravintolatilat katutasossa, kuntosali ja kokoustilat.

- Avautuessaan uusi hotellimme jatkaa yhtiön yksilöllisten hotellien sarjaa ja se asettuu hintatasoltaan nykyisten Hotel Fabianin ja tulevan Hotel Lilla Robertsin välimaastoon, kertoo toimitusjohtaja Kasperi Saari.

- Ei-ketjusidonnaisten hotellien markkinaosuus tulee kasvamaan lähivuosina voimakkaasti ja Helsingin houkuttelevuus matkailukohteena lisääntyy entisestään.

Royal Ravintoloiden hotellitoiminnan tavoitteena on saavuttaa yli 20 miljoonan euron liikevaihto vuonna 2016 ja sen markkinaosuus kasvaa samalla 6-8 prosenttiin. Tällä hetkellä käynnissä olevien investointien määrä nousee 45 miljoonaan euroon. Lisäksi yhtiöllä on neuvotteluissa useampia uusia kohteita, joiden projektien aloitus ja valmistuminen ajoittuu vuosille 2017-2019.

Uusi toimitusjohtaja Marsista

Nykyinen toimitusjohtaja Kasperi Saari siirtyy kevään aikana hoitamaan täysipäiväisesti uusien yksiköiden hankintaa, sopimusneuvotteluja ja niihin liittyviä projekteja. Uutena toimitusjohtajana aloittaa toukokuussa Aku Vikström 42, joka siirtyy tehtäväänsä Mars -yhtiön kansainvälisistä johtotehtävistä. Yhtiön uudesta johdosta tulee myös osakkaita, joten kasvollinen omistajajohtajuus jatkuu yrityksessä.

Royal Ravintolat tänään

Royal Ravintolat on alansa suurin yksityinen yrityskokonaisuus, johon kuuluvat emoyhtiö Royal Ravintolat Oy sekä sen kokonaan omistama tytäryhtiö Oy Unionhotels Ab. Toimipisteitä ovat mm Hotel Haven, Hotel Fabian sekä yhteensä 29 ravintolaa 22 eri toimipisteessä. Nämä yhdessä työllistävät Helsingissä yli 500 henkilöä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2014 on noin 76 miljoonaa euroa. Yhtiön omistavat pääomasijoittaja Intera Partners ja perheet Saari ja Hynninen.