UUTISETMARA KEHOTTAA RAVINTOLOITA JÄTTÄMÄÄN UUDET TERASSISOPIMUKSET ALLEKIRJOITTAMATTA


MaRa 10.02.2014 

"Älä allekirjoita Helsingin kaupungin terassisopimusta toistaiseksi. MaRan neuvottelut uusista terassisäännöistä Helsingin kaupungin päättäjien kanssa jatkuvat" kehottaa MaRa uutiskirjeessään 10.2.2014.

MaRa kertoo tiedottavansa asiasta kahden viikon sisällä.

"Helsingin kaupunki avasi perjantaina 7.2. kesäkauden terassihaun. Uudet terassisopimukset sisältävät useita perusteettomia ja syrjiviä uusia kieltoja ja vaatimuksia yrityksille.

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa on käynyt puolitoista vuotta aktiivisia neuvotteluita saadakseen Helsingin kaupungin terassisäännöt yritysmyönteisemmiksi. MaRa on tavannut yhdessä jäsenyritysten edustajien kanssa johtavia virkamiehiä ja politiikkoja useaan otteeseen.

Neuvotteluprosessi on vielä kesken. MaRa neuvottelee politiikkojen kanssa tällä ja ensi viikolla asiasta. Tavoitteena on löytää terassisääntöihin ratkaisu. Tämän jälkeen MaRa tulee julkisuuteen asiassa.

MaRan jäsenyrityksillä on keskeinen rooli painostuksen onnistumisessa. Tämän takia on tärkeää, että MaRan jäsenyritykset eivät vielä allekirjoita nykymuotoisia terassisopimuksia Helsingin kaupungin kanssa. MaRa on yhteydessä jäsenyrityksiin asiassa, kun tilanne on selvillä", kirjoittaa MaRa tiedotteessaan.