UUTISETBREWDOGIN AVAUSHAUKKU ILMOILLE TÄNÄÄN


NYT, CITY, OLUTVERKKO, ACTIVAL 17.12.2014 

BrewDogin baari sijaitsee Viiskulmassa Laivurinkadun ja Tarkk'ampujankadun kulmassa.

BrewDogin oman tiedotteen mukaan BrewDog Helsinki -niminen olutbaari aukeaa "pitkän ja raastavan remontin jälkeen" Helsingin Viiskulmassa 17. joulukuuta.

BrewDog etsi Suomeen tulosta ilmoittamisen yhteydessä yhtiökumppania Suomesta. Olutverkko-sivusto kertoi kesällä, että sellaiseksi valikoitui Niklas Roihan johtama Full Time Oy, joka pyörittää legendaarista ruokaravintola Haikaranpesää Espossa ja satamaravintola Merimakasiinia Hietalahdenrannassa. Perustetussa BrewDog Finland Oy:ssä Roihalla ovat kumppaneina Marko Aikio ja Joakim Stenius.

Vuonna 2007 perustettu BrewDog on Skotlannin suurimpia panimoita. Sen punk-henkiset tuotteet ovat saaneet useita palkintoja kansainvälisissä olutkilpailuissa.

BrewDog ilmoitti tammikuussa suunnittelevansa baarin avaamista Helsinkiin. Maaliskuussa NYT uutisoi, että baari avataan kesän aikana, mutta meni vielä puoli vuotta, ennen kuin olutharrastajien toive toteutui.

NYT.FI CITY


Ravintolakonttorin kommentti

BrewDogin saavuttua ei Stadin pienessä panimoravintolaskenessä mikään ole kuin ennen. Ollaan astumassa uuteen aikakauteen BrewDogin toimiessa opaskoirana.