UUTISETWRONG -RAVINTOLAT MYYTIIN


Citylehti 2002 & Actival 31.07.2015 

Ensimmäinen Wrong Noodle Bar avattiin Annankadulla (nykyisen Loosen sivubaarissa) 2002 ideana myydä nuudeleita fast-food-tiskiltä. Oheistuotteina oli silloin Calvin Kleinin farkkuja.

Wrong Noodle Barin alkuperäisen konseptin takana oli 13 vuotta sitten silloin nuoren polven ravintoloitsija Kim Heiniö, joka nappasi liikeidean Lontoosta, kertoi Citylehti. - Jos helsinkiläiset oppivat syömään pikaisia nuudeleita ja tom yam -keittoa, ei tarvitse olla Nostradamus ennustaakseen, että ravintola on vain ensimmäinen lenkki Wrong Noodle Bar -ketjussa. Ja pian helsinkiläisille nuudelibaari on arkea siinä kuin kebabravintolakin, hehkutti sittemmin paperiversionsa kuopannut lehti.

- Toki ravintolakulttuurista päättää aina viime kädessä asiakas. Vain ne paikat ja trendit, joita riittävän moni asiakas pitää houkuttelevina kestävät. Silti asiakas voi tehdä valintoja vain olemassaolevista vaihtoehdoista. Asiakas päättää vauhdin, mutta ravintola-alan innovaattori tai pomo näyttää suunnan, päätti Citylehti artikkelinsa.

Sittemmin Wrong -ravintolat vaihtoi omistajaa. Konseptia, ilmettä ja verkostoa uudistettiin laajentamalla. Sanayhdistelmäkin nimessä muuttui, mutta Wrong -sana säilyi.