UUTISETBEEFY QUEEN TEKEE TILAA INTOHIMOISELLE KVARTETILLE


City 09.12.2015 

Pienellä Roobertinkadulla vuodesta 1974 toiminut ravintolatila saa uudet isännät ja uuden konseptin. Viimeiset 18 vuotta paikassa Beefy Queen Jamboa pyörittänyt Jarmo ”Jambo” Sepponen on pitkän etsinnän jälkeen löytänyt sopivat ostajat legendaariselle ravintolalleen. Uuden ravintolan takana on mm Helsingin Vanhassa kauppahallissa kahvila-ravintola Storya pyörittävä nelikko.

- Täytän ensi vuonna 50 vuotta, nyt on jo aika vähän löysätä. Olen etsinyt sopivia ostajia pitkään ja vihdoin löysin tyypit, jotka suhtautuvat ruokaan ja palveluun rakkaudella. Ravintolat ovat parhaimmillaan henkireikiä ja uskon, että uudet pyörittäjät onnistuvat sellaisen luomaan. Omille asiakkailleni haluaisin sanoa ison kiitoksen, Jambo Sepponen kertoo.

Sepponen aikoo ensitöikseen lomailla. Uutta ravintolaa perustamaan lähteneet Anders Westerholm, Matti Sarkkinen, Teemu Aura ja Markus Hurskainen puolestaan huhkivat Pieni Roobertinkadulla.

- Ensinnäkin kiitos Jambolle luottamuksesta, onnea ja menestystä tulevaan. Sen verran voimme sanoa, että Beefy Princeä emme uskalla tehdä vaan aloitamme puhtaalta pöydältä. Intohimo asuu tässä tilassa kuitenkin tulevaisuudessakin. Pyrimme avaamaan vielä talven aikana, Anders Westerholm kertoo.

Uuden ravintolan taustanelikko on kesäkuusta 2014 asti pyörittänyt menestyksekästä kahvila-ravintola Storya Helsingin Vanhassa kauppahallissa. Lisäksi Teemu Aura on tuttu mm. Demosta ja Groteskista ja hän pyörittää yhdessä Markus Hurskaisen kanssa myös Patisserie Teemu & Markusta. Westerholmin ja Sarkkisen omistuksessa ovat ravintolat Sushibar + Wine, Vin-Vin, Bier-Bier sekä laatuviinitukku Viinitie.

City 8.12.2015