UUTISETKESKUSTAKIRJASTOON ETSITÄÄN RAVINTOLOITSIJAA


Actival 20.04.2016 

Keskustakirjaston ravintoloitsijahaku on päättynyt.

............................


RAVINTOLAYRITTÄJÄKSI KESKUSTAKIRJASTOON?

Helsingin uusi kirjastotalo, Keskustakirjasto valmistuu marraskuussa 2018 Musiikkitalon, Kiasman ja Sanomatalon viereen. Taloon sijoittuu kiinnostavien ydintoimintojen ohella monipuolinen kahvila- ja ravintolatoimInta. Sitä operoimaan valituksi tulevan kahvila/ravintolayritttäjän ideoima ja toteuttama konsepti luo pohjan talon vieraille ja henkilöstölle tarjottaville palveluille. (Katso: www.keskustakirjasto.fi)

Ravintola- ja kahvilatoiminnan piiriin kuuluvat tilat ja terassialueet luovutetaan yhdelle toimijalle ja kiinnostuneiden tahojen tarjoukset arvioidaan keväällä 2016. Vuokrasopimus tehdään 31.12.2016 mennessä.

Keskustakirjaston rakennushanke on Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan merkkihanke. Kolmikerroksiseen rakennukseen sijoittuu erilaisia kahvila-, ravintola-, yleisö-, kokous-, auditorio-, elokuvateatteri- ja muita tiloja. Talon pinta-ala on 10 000 hym2 ja kävijämäärän arvoidaan olevan
2 500 000 vuodessa.

Keskustakirjasto pyytää nyt tarjouksia kahvila- ja ravintolatilojen vuokrauksesta alan toimijoilta. Tarjouspyyntöaineineiston pohjapiirustuksineen voi tilata osoitteesta arja.larnemaa@actival.fi tai puhelimitse 0500 405386, samalla voi pyytää lisätietoja.