UUTISETCAVERNA MUKAAN AASIALAISRAVINTOLABUUMIIN


Aromi 30.05.2016 

Uusi ravintola Helsinkiin!

Helsinkiin avataan maailman makuja tarjoava luolaravintola

Helsinkiin avataan kesäkuussa makumatkan maailmalle tarjoava luolaravintola. Ravintola Caverna tarjoaa monipuolisen ruokalistan ja luolatunnelman Helsingin ydinkeskustassa.

- Ihminen, ruoka ja luolat ovat aina kuuluneet yhteen. Me vain tuomme luolan Helsingin keskustaan ja teemme siellä syömisestä viihtyisää. Haluamme tarjota asiakkaillemme antoisan ruokailuelämyksen, jossa yhdistyvät laaja kattaus maailman keittiöiden ruokia, eksoottinen miljöö sekä ensiluokkainen asiakaspalvelu, sanoo ravintolan omistaja Mai Nguyen.

Ravintola Cavernan erikoisuuksia ovat suuressa varrasgrillissä valmistuvat perinteiset brasilialaiset lihavartaat sekä buffetin teppanyaki-osasto, jonka ruoat paistetaan avokeittiössä ruokasalissa. Buffet kattaa runsaat 40 ruokalajia eri puolilta maailmaa. Cavernan viinit ovat italialaisen Panzanon kylän liepeiltä Conca d’Oron laaksosta, jossa viiniä viljellään luonnonmukaisesti.

Ravintola panostaa erityisesti myös asiakaspalveluun. Asiakkaiden arvostamaa henkilökuntaa palkitaan asiakaspalautteen perusteella.

Tuhannen neliön ravintolatila vetää 300 ruokailijaa ja soveltuu siten suurillekin ryhmille. Luolamainen miljöö tippukivimuodostelmineen, koristeineen ja kalusteineen on toteutettu käsityönä. Tarjolla on elävää musiikkia ja viihdettä, ja ravintolassa on myös äänieristetty karaokehuone. Ravintolatilaa ja karaokehuonetta voi varata myös yksityisiin juhlatilaisuuksiin.

Ravintola Caverna avaa ovensa 22. kesäkuuta klo 11 osoitteessa Yliopistonkatu 5.