UUTISETSUKAPÄÄ-ASUJAMAA-LAURELL-STJERNA & SOAP -POPPOO AVAA KATAJANOKALLA RAVINTOLA SHELTERIN


Kauppalehti 07.06.2016 

"Ristorante Gastonen ja Ragun ravintoloisija Lennart Sukapää on ilmeisen onnistunut konseptoinneissaan, sillä loppukesästä avautuu uusin ravintola Shelter Katajanokan punatiilimakasiineihin. Ruokaravintolat, joilla on ideaa ja konsepti koossa, ovat pärjänneet aivan mainiosti taantumavuodet. Ihmiset kaipaavat arkeen pieniä hyviä juttuja ja niitä haetaan paljon ravintoloista. Firmat edustavat myös todella paljon tällä hetkellä" Sukapää summaa.

Osakkaina Sukapäällä on tasaosuuksin Ragun yhtiökumppani Antti Asujamaa ja keittiömestari Teemu Laurell, pienosakkaana on ravintolapäällikkö Mia Stjerna.

"Kasassa on todella osaava ja rento porukka, tämä tulee näkymään konseptissa. Tärkeää oli myös kiinnostavan liikepaikan löytyminen ja halu siirtää tasokkaiden ravintoloiden sijaintia pois ydinkeskustasta.

Son of a Punchin saaminen mukaan oli lopullinen varmistus koko hankkeelle" Sukapää kertoo.

Kahdessa kerroksessa olevan ravintolan yläkertaa hallitsee coctailbaari, jossa SOAP:n omistajista Tony Vihervaara ja Mika Koivula tulevat olemaan enemmän läsnä.
"Tämä uusin baarimme on yhtiömme viides baari. Koemme että meille luonteva suunta on kasvaa eikä jarrutella", ravintoloiitsija Vihervaara selvittää.
Hän pitää hyvin myönteisenä sitä, että niin Suomen kuin erityisesti Helsingin ravintolatarjonta kasvaa vuosi vuodelta. "Kasvu ei onneksi tapahdu vain suurissa ketjuissa, vaan monet tänäkin vuonna avautuvista ravintoloista ovat yksityisten avaamia", Vihervaara iloitsee.


.............

Actival 7.6.2016

Vuokrakohde # 889 on poistunut Activalin luettelosta. Tiloissa toimi aikaisemmin Royal Ravintoloiden toimisto.

Kahdessa tasossa olevat tilat sijaitsevat Kanavarantakiineistön kaupunginpuoleisessa päässä ja ovat kokonaispinta-alaltaan noin 400 m2, eteen sijoittuu upea terassi. Remontti on laaja sisältäen mm. käyttötarkoituksen muutoksen elintarvikehuoneistoksi, valmistuskeittiön rakentamisen ja muun ravintolatekniikan.