UUTISETHYRYLÄN UPSEERIKERHON RAVINTOLA UUTEEN KOMENTOON


DipWSET Jari F.Lampen 20.07.2017 

Hyrylässä sijaitseva Ravintola Kerho astuu uudelle aikakaudelle, kun vetovastuun ottavat kovanluokan tekijät Pasi Pärssinen sekä Toni ja Pedra Rantala. Kokkimaajoukkueessa aikoinaan tavanneet yrittäjät ovat pyörittäneet omaa pH7-lounasravintolaansa Tuusulan Haarakaaressa parin vuoden ajan.

Ravintola Kerho on entinen Hyrylän varuskunnan upseerikerho. Rakennus siirtyi yksityisomistukseen vuonna 2005, kun varuskunta lakkautettiin. Uusi Ravintola Kerho avautuu 7.8.2017 lounaille ja myöhemmin myös iltaravintolana.

Lounaalla Kerhon ruoka noudattaa samaa mallia kuin Ravintola pH7, eli salaatti ja keitto haetaan noutopöydästä ja pääruoka tarjoillaan pöytään. Lounaan hinta on noin 11 euroa. Iltaisin Kerhossa on käytössä à la carte-lista, josta voi myös koota menukokonaisuuksia. Annoksia voidaan myös puolittaa,jos asiakas haluaa nauttia pidemmän kaavan mukaan. Ruoka on yksinkertaista ja perustuu ennen kaikkea hyviin makuihin.

Kerhon keskeinen ajatus nousee yhteistyöstä Konditoria pH7:n kanssa. Tarjolla on jatkuvasti pH7:n valmistamaa monenlaista tuoretta, juureen leivottua leipää ja itse tehtyjä levitteitä. Jälkiruoat, kakut, petit foursit ja italialaistyyliset jäätelöt tulevat niin ikään pH7:sta. Yksi jälkiruokavaihtoehdoista on jälkiruokavaunu, josta asiakas voi valita haluamiaan herkkuja.

Kerhon keittiömestarina aloittaa Pasi Pärssinen ja ravintolapäällikkönä Annukka Autti.

Osa uuden Kerhon kokonaisuutta on pieni maalaispuoti, josta voi ostaa sekä ravintolan että leipomokonditorian tuotteita mukaan. Paikan päällä voi myös nauttia kupin kahvia juureen leivotun pullan kera tai vaikkapa lasillisen viiniä.

Omistajanvaihdoksen yhteydessä Kerhon yläkerta otetaan asiakaskäyttöön ja sinne saadaan 80 hengen kokous-ja juhlatila. Alakerrassa on 120 asiakaspaikkaa ja kaikkiaan talon pihalla on noin 5000 m2 anniskelualue isojenkin juhlien järjestämiseen. Pasi Pärssinen on syntynyt 1975 ja opiskellut kokiksi Tikkurilan ammattikoulussa ja Perhossa. Hän on työskennellyt pitkään muun muassa Fazer Amican juhlapalveluissa ja tuotekehityksessä. Hän sai ensimmäisen PRO-palkinnon Ravintolakokki-sarjassa vuonna 2003 ja osallistui kokkien maailmanmestaruuskisoihin Luxemburgissa Suomen kokkimaa joukkueen jäsenenä vuonna 2008.

Toni ja Pedra Rantala ovat molemmat syntyneet vuonna 1976. He tapasivat leipuriammattikoulussa Myyrmäessä ja valmistuivat samaan aikaan kondiittorimestareiksi Loviisasta vuonna 1996. Toni Rantala on kondiittoreiden Suomen mestari vuodelta 2003 ja hän kuului Suomen kokkimaajoukkueeseen 2007–08 ja osallistui niin ikään Luxemburgin mm-kilpailuihin. Hän kuuluu nykyään kokkimaajoukkueen valmennustiimiin.

Rantalat omistavat Konditoria pH7:n, joka aloitti toimintansa Sulassa vuonna 2007 ja muutti myöhemmin Tuusulan Haarakaareen. Rantalat valittiin Vuoden yrittäjiksi Tuusulassa vuonna 2013 ja Vuoden uusmaalaisiksi yrittäjiksi 2015.

Ravintola Kerho
Tykkitie 1, 04300 Tuusula, 010 2312750
Varaukset@ravintolakerho.fi

Kerhon maalaispuoti on avoinna arkisin 10-17. Lounas arkisin 11–15 ja ravintola 16–24 keskiviikosta lauantaihin. Bussiyhteydet Helsingin linja-autoasemalta kaksi kertaa tunnissa, muun muassa linjoilla 640, 665 ja 665N. Viimeiset bussit suoraan Helsinkiin lähtevät arkisin 21.45 ja lauantaisin 20.30.

Lisätietoja Toni Rantalalta 044 9749769, toni@konditoriaph7.fi.